RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > TRENAŽNI MODELI
Zagi wing
radisa.radic:
evo nisam mogao da se strpim i vezbam na simulatoru danas model poleteo pao jedno 10 puta ali nije mu nista leti lepo ali livada na kojom sam leteo toliko je mala a okolo sve suma a nemam iskustvo sa letenjem te sam ga okaci jedno dva puta na drvo leti pravo sa 50 posto gasa samo zaokret moram jos da vezbam sve mi je naopako sada na stanici ali osecaj je neverovatan kao da imam 10 godina (<--) (<--) (<--) (<--)
radisa.radic:
zaboravih model je sada tezak 670 grama a pre oblaganja trakom imao 525 grama iako je motor slabiji ovo meni deluje mnogo brzo uspeo sam da napravim i par lupinga neznam ni ja kako...
zbabic:
Odlicno da je model poleteo! :)aplauz
Zagi je izdrzljiv, samo ti njega leti! Ako i bude neke stete, lako se pravi. Ako mozes, podigni ga i onda polako napravi par krugova, pa osmice i uvezbaces. Uzivaj!
radisa.radic:
Hvala jos jednom na pomoci uskoro pocinjem i drugog da pravim samo da savladam tehniku letenja a elektroniku cu da narucim sa hoby kinga
zbabic:
I danas se naslo malo vremena za letenje. Za razliku od proslih odlazaka, danas sam imao drustvo jedne mlade dame. Telefonom je zabelezila danasnji let.
Oblaci su se navukli, vetra je bilo, a kad se vetar razduvao, vreme je bilo da se ide kuci.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version