RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > TRENAŽNI MODELI
Zagi wing
bjanko:
:)aplauz :)aplauz (res) (res) (res) (res) (res) (res)
radisa.radic:
evo napokon i neke obecane slike nazalost model danas pretrpeo veca ostecenja da nemoze da nastavi sa letenjem mada je lepo islo dok se nisam malo vise opustio i udario direktno o livadu http://imageshack.us/glitter.php?l=img9/4715/cam006381.jpg[/img]
zbabic:
Steta, lepo je uradjen. Dopada mi se kolor sema. Sa cime si ga ofarbao? Mora da je udarac bio jak kad je takvo ostecenje, da nemoze da leti.
Nema veze, bice drugi, a nesto se i naucilo. Kod mene je bar bilo tako, prvih par padova mi je bilo za nauk, samo sto sam imao srece, pa ostecenja nisu velika. Ovaj moj ima 80- 90 letova (svaki dan odlazim da ga letim, naravno kad ne pada kisa, tri batke odvozam, ponekad i po drugi put u toku dana), prvih 10- tak su bili sa padovima. Ja sam u sredini, na spoju krila, ubacio stirodur, da amortizuje udare. Stirodur je poguzvan, ali je odradio posao.
Sve sto moze da leti, moze i da padne. Bice drugi Zagi (nadam se). Pozdrav!
radisa.radic:
drugi obavezno ukoliko sutra i ja se razmisljam sta da postavim na vrh da amortizuje udar nacicu neko resenje nego cudno mi se desava par puta mi je upadao u neki kako da nazovem rol kad hocu da ga okrenem lagano prema meni i vise nemogu da uspostavim kontrolu i direktno o zemlju mada je CG ok par puta sam gasio motor na odredjenoj visini ide pravo lagano dam gas nastavi pravo neznam sta bi moglo da bude mozda moje neiskustvo sa letenjem....
zbabic:
Nisam siguran, da li dobro shvatam: kad pravis zaokret, upadne u rol i pada? Da li izgubis brzinu? U zaokretu nagnes na stranu, blago ka sebi i dodas gas (malo). Da li ti se desava da se zanjise? Ako je to, Zagi se zanjise kad izgubi opstrujavanje (uzgon). Za elevone podesi expo (30- 45%), ukoliko ostro reaguje na komande (Sale mi je to otkrio, tnx Sale).
Stirodur mi se lepo pokazao, a traka svasta popravlja.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version