RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Nastavak radova na polu skala modela SU31/2
promat:
Kada je u pitanju dekorisanje i bojenje SU=31/2,ja bih zeleo da kombinacija boja ostane priblizno ista.Razlog zato je odlicna vidljivost modela u letu za ovako starog modelara kao sto sam ja. Eventualne izmene ce se napraviti uz predloge koje dobijem od Mirceta i Branka.Insistiracu da mi Mirce postavi na donjem delu trupa onu razvucenu,aerodinamicku CRVENU PETOKRAKU i istu navertikalnom stabilizatoru.Moram reci da je pripremu za moj SU-31/1 za bojenje napravio ,ko drugi nego Mirce na cemu sam mu zahvalan.Naknadno prosle godine je isti DRUG,udario na krila i trup,dodatne slingeraje .Nemoze se sporiti da ima oko SOKOLOVO.Zamolicu mog Druga Branka Golubovica da oboji ovaj model.Kao sto se moze zakljuciti mi radimo timski.
Pozdrav svim modelarima
Dusan Papic
misha:
neki predlozi
promat:
Druze MISO predlozi za kolor seme,koje si prikazao su inspirativne i hvala Ti na tome.Kolor sema koju ja zelim bi ce slicna na mom SU/1 ali ce sa donje strane,ako bude istina biti postavljena crvena petokraka onako razvucena ,kao kod G2.
Pozdrav cika CAR
promat:
Kao sto sam na pocetku rekao,nosac motora ce biti prepravljen obzirom da je u pitanju montiranje motora koji se razlikuje od ranije predvidjenog.Na fotografijama se vidi da je ovaj motor blizi fajervolu ali sasvim dobro se uklapa pod kapotazem.Isto vazi i za auspuf za koji sam napravio dovoljno mesta za montazu kapotaza.Ostaje da se u narednom periodu resi pitanje komande gasa,kao i zatvarabnje otvora ,koji nisu potrebni kod primene ovoga motora.
Pozdrav od Dusana Papica
misha:
Samo napred Druze Care!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version