RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
F3A FAI, BASIC tekma, Novo mesto, nedelja 09.06.
Anakin:
Po plasmanu se da zakljuciti ko je bio glavni degustator. (pijanoo)
Mada, Mile se uopste ne javlja...
Marko Mencin:
Srdaćan pozdrav svima!
Evo, desila se prva zajednićka utakmica! Šta reći? Pa svakako kao prvo, HVALA Nikoli i Veljku za sudjelovanje, a isto ide i pomoćniku Miletu!
Lićno mogu reći, da sam izuzetno zadovoljan i ćestitam za odlićno letenje pre svega Nikoli, a verujem, da bi i Veljko postigao mnogo više, da je imao barem sedmicu za vežbanje! No u istini, niko od nas nije imao uslova za vežbu ovog tmurnog proleća, inaće bi nivo letenja morao biti puno viši!!! :-\ ;namig
Nadam se, da se ove godine još jednom sretnemo na utakmici, koja bi trebalo da se desi negde sredinom septembra nadomak Kranja (20km severno od Ljubljane)()-(). Za ovu godinu još nismo odlućili, dali ćemo ići na koju utakmicu u Austriju, no u igri je još uvek Kreiwiesen - Salzburg.
Bićemo u kontaktu!
Sa poštovanjem!
Marko
SABURO:
Marko, nema na cemu siguran sam da cemo opet leteti nekom prilikom. Svakako cemo biti u kontaktu oko buducih takmicenja u okruzenju.
Veljko bi sigurno vise postigao da je imao vremena da spremi program. U svakom slucaju ulozena zelja, vreme i sam izlazak pred sudije su jako bitan faktor u svemu tako da kako god bilo sve je super.
--- Quote from: Anakin on June 11, 2013, 12:08:48 PM ---Po plasmanu se da zakljuciti ko je bio glavni degustator. (pijanoo)
Mada, Mile se uopste ne javlja...
--- End quote ---
To je bre sve bilo smisljeno od strane Igora, veruj mi... navukli nas na tanak led kako bi kiksirali na tekmi...ali par procenata expo-a nam je samo dodatno umirio let i rastegao figure po nebu... :)
Mile jos dolazi k sebi, pa se ne javlja, a ima dosta fotografija koje bi trebalo da podeli sa nama.
(pijemo)
SABURO:
Evo i obecanih fotografija.
http://rcfly.rs/f3a_basic_takmicenje_slovenija
Miki Va:
Auuu bre pa vi postadoste pravi internacionalci :)aplauz Svaka cast na ostvarenim rezultatima, s obzirom da znam kako Nikola i Veljko lete siguran sam da je konkurencija bila zestoka, tako da je ovo svakako lep uspeh i dostojna prezentacija Srpskih modelara (res)
Pozdrav ()-()
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version