RC MULTIKOPTERI > OPREMA ZA MULTIKOPTERE
Naza m lite
azoran:
Posle kraceg cekanja stigla mi je Naza lite verzija.
Prema pisanjima na forumima u karakteristikama letenja ne postoji razlika izmedju lite verzije i starije brace V1 i V2.
Inace je pakovanje opreme kaja je stigla potpuno isto kao i verzija V1 ali za mnogo manje para. (yay).
Uskoro i prvi utisci nakon montaze.
fibra:
Da li NAZA M Lite uopste moze da se testira u Assistent softveru bez risivea i stanice?
Tek ulazim u hobi, a jedna od prvih pristiglih komponenti je NAZA.
Assistant prikazuje napon, ali se cini da ziroskop ne radi kako treba... prilikom pomeranja kontrolera vrednosti se menjaju, ali se vracaju na 0. Da li neko moze da mi potvrdi da vrednost ziroskopa treba da bude 90 stepeni ako se Naza postavi na kant?
Dalje, ako odaberem nr Quad-rotor X konfigraciju i snimim, odaberem neku drugu i ponovo ucitam, nista se ne promeni. Kao da se nista ne upisuje.
Znam da treba konektovati sve pre podesavanja, ali sam ocekivao da mogu da proverim bar da li je ispravna bez risivera i staice.
Posto sam Nazu kupio novu na ebayu nisam siguan da je 100% ispravna. Bio bih veoma zahvalan ako bi neko iz BG-a bio voljan da mi izadje u susret da je nakaci na svoj risiver i proveri radi li. Stanica mi nece skoro stici, a imam mesec dana na zalbu ako nesto nije u redu.
fibra:
Zar nema nikoga ko moze da mi pomogne, bar sa nekim savetom?
vpilic:
1. Da, mozes je testirati bez prijemnika
2. Vrednost se vraca na 0 bez obzira na koju stranu je okrenes
3. Koji assistant imas?
4. Ako si je uzeo novu u tom slucaju 99.9% je ispravna
matic:
Naza m lite u hobby kingu 69 dolara http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__30901__DJI_Naza_M_Lite_Multi_Rotor_Flight_Controller.html
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version