RC MODELI HELIKOPTERA > ELEKTRO HELIKOPTERI

AgustaWestland AW109 Trex500 - najava radova

<< < (2/8) > >>

SABURO:
Napokon da neko napravi heli sa scale izgledom.  (res)

(pijemo)

pericamitic:

Ta daaaaa, skoro pa gotovo

Stvarno je bilo lako ga sastaviti tj., ubaciti u oklop. Nikakva prerada secenje ili nesto tako;jedino je trebalo ubaciti dva servoa za trapove koji se lako i sa xht900 uvlace i izvlace.

Mesta oko glave rotora ima dosta

kao i u samoj kabini

Ostali jos prozori da se zalepe i da se namesti teziste ali u kabini ima mesta za jos 10 cm da se pomere baterije.
Sve u svemu izuzetno lako je bilo sklopiti uz upustvo za upotrebu. Sa klasicnog trex500 su skinute skije, drzaci za cevku i rep (ne mehanizam repa) .

Eh da, ove oznake ce biti uklonjene i postavljene prigodne ovom prostoru!

sova:
moze li se uraditi kopiranje ove prelepe konstrukcije na primer sa plastikom tj na vakuum masini??
tvoja konstrukcija je od fibera ili od carbona???
ja sam pokusavao da napravim ovako nesto za 450-ku al nikad nisam zavrsio!

pericamitic:
Pozdrav,

Tesko tako reci nemoguce bez da se sece i preseca , razmisljao sam i ja o tome.
Ova maska je ALIGN-ova fiberglas i iz jednog dela odnosno poklopca i trupa (vidi sliku), ali kako sam po drugim forumima gledao slicna maska od HELIARTIST-a je iz tri dela pa je mozda izvodljivo ali sa velikim znakom ?
Materijal je fiberglas sa dodatkom karbona po dnu trupa.

sova:
ne netreba nista da se sece, kalup se pravi iz dva dela i to tako sto se napravi daska u kojoj se izreze rupa da model stane po duzini u rupu tj pola modela viri a pola je ispod daske i sve sa daskom se stavi u vakuum masinu i samo preko njega ide plastika!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version