AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI
AMADEUS BAND OFFICIAL ADA CIGANLIJA MOJA ZEMLJA 27.06.2013
norrin radd:
Sovo, tek sad sam procitao pravilno i shvatio sta si hteo da kazes... :sljus
Da, bilo je gadno, par puta me je voda zapljusnula po nogama, ali sam se izvezbao na kopaoniku da ne mrdam, tamo sam fino zagazio u pazno i skliznuo 2m iza jumpa dok sam snimao snow park i to sve dok je letelica bila na metar i po od zemlje. Srecom uspeo sam da je sletim na slepo dok sam klizao iza brda.
Prva pomisao je bila 'Gle sto je mekan ovde sneg" a ono nije sneg nego vazduh. (___)
Goran-Le:
Vrhunski,profi... (:sok:) (:sok:) (:sok:) nema se sta reci i zameriti,ne sto su momci iz moj grad i sto ih poznajem vec sto stvarno dobro zvuce uzivo (yay) a videoja je vrh!!! (res)
sova:
"Da, bilo je gadno, par puta me je voda zapljusnula po nogama, ali sam se izvezbao na kopaoniku da ne mrdam, tamo sam fino zagazio u pazno i skliznuo 2m iza jumpa dok sam snimao snow park i to sve dok je letelica bila na metar i po od zemlje. Srecom uspeo sam da je sletim na slepo dok sam klizao iza brda.
Prva pomisao je bila 'Gle sto je mekan ovde sneg" a ono nije sneg nego vazduh."
to je bilo vrhunski :sljus, al prvenstveno sam mislio na usaglasenost onog lika sto je pustao vatromet sa tobom :hehe :hehe :hehe :_D :_D :_D .ja koliko sam video imao je tri sigurna pogodka tvoje letelice,ne znam kojim macijim refleksima si to izbegao (:sok:) (:sok:) (:sok:) (:sok:)
norrin radd:
Ispravan link:
http://www.flyingcam.rs/video-galerija/72-amadeus-band-official-ada-ciganlija-moja-zemlja-27-06-2013-iz-vazduha.html
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version