RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

olaksane nogice za multirotor

(1/3) > >>

r-xx:

eo malo sam izbacio aluminium, to jest ostavio sam samo dve preckice i vezni lim, ostalo je karbon zategnut najlon vezicama....

sve je smanjeno na 149 gr ma da skalamerija izgleda ogromno ali tezhinski je fenomenalna....     (pijemo)

vpilic:
Karbonac u dusi  (pijemo)
 Izasle nove nogice i ako je tacno ono sto pise 4kom oko 60-70gr
http://www.dji-innovations.com/dji-officially-released-the-landing-gear-for-flame-wheel/

r-xx:

Volim da sklapam i sharafim i izgleda da sam preterao ko i uvek.. Slikao sam maza kolekciju, tu su svakojake maze, i jedna maza-m lite:

Svaka letilica mi je posebna i draga, uz to napucana za akrobatsko letenje, ma da ozbiljnu avijaciju tek spremam, ovo je samo zagrevanje.. Juce i danas sam sklopio i testirao nazu-m lite, i za te pare deluje sasvim fer, za akrobacije je odlicna, gps radi ma da ne toliko precizno, ali dovoljno precizno. Gps od naze lite ne'radi kompetno i precizno sa obicnom nazom, gubi se inteligent orientation mode, a cela sprava oce malo da shvrljne, tako da toplo ne preporucujem experiment, ma da na forumima pishe da sve radi savrsheno, cak i sa software 3.16, ali r-xxx je sve to probao i tvrdi da nazhalost nije takoc!!

Slikao sam i jednu polichicu sa helishima, i vidim da sam i tu preterao, jer imam josh par polica prepunih..

Toliko od mene, a ja sharafim i dalje....        (fiu)

mirce:
Ccccccccc....... :sljus

azoran:
Ipresivno, zar ne! (:sok:)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version