RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI
Jet Svetsko prvenstvo 2013
chupko:
Hoceli u Swici biti ovaj rus i dal se zna kad ce doticni leteti kog datuma?
tibeteagle:
--- Quote ---Hoceli u Swici biti ovaj rus i dal se zna kad ce doticni leteti kog datuma?
--- End quote ---
Bi će sigurno. Ne bi se čovek lomio i trošio toliko da ostane kod kuće. :big smile Teško je znati kada će koji avion da leti za sudije ali obično zadnji dan, kada prođu suđenja i proglašavanje rezultata, onda svi polete za publiku i za medije a koji je 31. avgusta 2013.
Evo programa takmičenja koji traje od 21. avgusta 2013. do 31. avgusta 2013. po zvaničnom sajtu.
http://www.jwm2013.com/index.php?id=30&L=1
mirce:
Čini mi se da bi najbolje bilo biti tamo zadnja dva dana (petak 30.08 - subota 31.08.).
U petak ceo dan lete takmičarski modeli, a u subotu je i modelair show u kojem će nastupati i učesnici.
Zadnjeg dana, pošto je prvenstvo praktično gotovo, predpostavljam da će se moći izbliza videti i modeli...
Bilo bi lepo otići i videti sve to live...
Ako neko ima informacije oko smeštaja, nek napiše...
()-()
magic:
Ja sam jos ranije bio gledao oko smestaja i nije uopste naivno zato sto je to ipak Svajcarska! Mislim da je najmanje bilo oko 60Eura za noc u krugu od 50km.
poz
chupko:
Bilo bi lepo da se okupi ekipa da se vidi uzivo.Ja sam u tim krajevima oko 23avgusta I videcu da svratim na trening.Kuci sam 26 ali mozda bi opet isao na zavrsnicu 30 I 31avgusta.
Sto se tice smestaja ima dosta apartmana,motelcica pa cak I hotelcica tu oko jezera.Cene smestaja razne al ipak malo jace sto kaze Magic al to je Swica.Ima I kamp bas kod aerodroma pa ko ima sator moze jeftinije da prodje.
Za Swicu nije potrebna viza a za kola treba samo vinjeta koja kosta 40 franaka ili 29 eur.Taj info sam nasao na netu pa sad ko zna vise nek kaze.Neznam dal treba zeleni karton al ja ga svakako morao uzeti da prodjem kroz Makedoniju.Medjunarodna isto neznam dal treba jer imam I nju.
Ima dva tri pravca koji vode do cilja.Naravno razlicite cene I kilometraze.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version