RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI

Jet Svetsko prvenstvo 2013

<< < (11/12) > >>

mirce:
Što bi kazao Čupko, čika Vita je ponovo prvak sveta... :)aplauz :)aplauz :)aplauz

Ranking 20 kg:
1. Robertus (Rus)
2. Völker (Ger)
3. Thoma (Sui)

Ranking 13.5 kg:

1. Avonds (Bel)
2. Gärtner (Ger)

Team:
1. Deutschland (Germany)
2. Schweiz (Switzerland
3. Italien (Italy)

IVAN3D:
Pratio sam i ne mogu da verujem....
Ulozis onoliki trud, napravis onakvu MODELCINU i sve to ladno USE*ES laznom dokumentacijom i to na takav nacin (da cak uploudujes slike na Wikiliks!!!!!!!!!)!!!!!  :sljus :sljus :sljus

Neverovatno a koliko je samo gresaka u toj prevari napravio i koliko je vremena za to trebalo a svo to vreme negde iza svojih ledja ima prakticno savrsen model!

Citao sam komentare i svi se bukvalno slazu da je Yak apsolutno ludilo i to je OK mada ko zna koliko je tu love otislo a Fiat su radili modelari a ne fabrika kao kako kazu Yak-a.
Ni u cemu ne volim konstantnu dominaciju pa je tako lepo bilo eventualno videti drugog pobednika medjutim covek je izabrao da vara i dobio je sta je i zasluzio.

Zamislite da posedujete toliki talenat, vestinu, znanje (kazu da leti covek VRH) i da kao plod svega toga zaradite dozivotnu suspenziju i zabranu takmicenja!!!!
Koliko li to boli!!!

chupko:

--- Quote from: mirce on September 01, 2013, 01:39:23 AM ---Što bi kazao Čupko, čika Vita je ponovo prvak sveta... :)aplauz :)aplauz :)aplauz

Ranking 20 kg:
1. Robertus (Rus)
2. Völker (Ger)
3. Thoma (Sui)

Ranking 13.5 kg:

1. Avonds (Bel)
2. Gärtner (Ger)

Team:
1. Deutschland (Germany)
2. Schweiz (Switzerland
3. Italien (Italy)

--- End quote ---
Ima Chupko nos za pobednika.Nego kad smo kod Talijana ja nisam znao da je ona grdosija od Fijata Talijanski model za takmicenje.Avion je stajao kod hangara gde su bili izlozeni modeli koji se netakmice pa ja reko da je za ukras I avion je barem duplo veci od ostalih.Vedering I svi detalji su nestvarni na ovom aeroplanu.

No dobro je da je tako ispalo na kraju,da neispadnem smesan kad sam prognozirao da ce Vita pobediti.Zao mi je Talijana sto su ga isklucili dozivotno sa takmicenja,ipak je napravio remek delo.

SABURO:

SABURO:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version