RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE
Jastreb (Kanja)
rajevic:
Milose samo mi napisi koju elisu si koristio za ovaj motor D2826 posto imam isti ako moze i link ako si uzeo iz HK. Hvala (work)
Milos 94:
Kao prvo, hvala na komplimentu.
Folija je sa pančevačkog buvljaka po ceni od 300 din. Neverovatno je laka i fenomenalno zamenjuje sve ostale folije samo se malo teže radi sa njom. 'Voli'' da se zgužva pa to ti je! Nije ni to problem ko ima živce da je odlepljuje. I posle toga se lepo nanosi i pegla običnom peglom. Voli visoku temperaturu. Estetski nije nešto, možda za neke atraktivne detalje.
Što se elise tiče reč je o Robbe-ovoj elisi 9x6 (RC Srbija). Utisak sa prvog leta je da su i motor i elisa prejaki za ovu pticu. Ne preterujem ali diže je bukvalno pod 90 stepeni. To je slatka muka - kad imaš viška uzimaš koliko ti treba. Znam ja šta znači i manjak ...
rajevic:
Hvala na odgovoru Milose sad me zbuni sa folijom. Mozes nam objasniti malo vise oko folije ko proizvodi, kako se prodaje i gde osim pancevackog buvljaka moze da se nabavi radi probe. Hvala ()-()
Milos 94:
Rajevic, ma ništa posebno. Najobičnija folija za zatamnjivanje stakala samo što je ova neka srebrna varijanta. Nju sam odabrao da mi jedrilica ne bi bila tamno siva ili crna. Možda je trebalo sa donje strane da je presvučem crnom folijom zbog praćenja.
Dakle, folija je u nekoj plavoj kutiji a mislim da je bugarska proizvodnja Jedrilica je raspona 1.95 m a dužina trupa je 1.2 m pa ti izračunaj koliko je ima u kutiji. Imao bih i nekih 100x60 cm viška da me žena nije upecala da joj zatamnim neki prozor tako da mi nije ostalo ni za eventualno (ne daj Bože) krpljenje. Ubeđen sam da to što može ova, može svaka folija za zatamnivanje stakala, jedino što je ova, eto, srebrna. Bilo je i u bojama (zelena, plava, crvena itd.) ali sada samo crna, srebrna i zlatna. Da imam, poslao bih ti u pismu toliko da možeš da probaš ali, stvarno nemam. Isto kao i svaka folija ima zaštitni providni deo koji se (prilično teško) odlepljuje, zategne se na krilu, trupu ili čemu već i kasnije se pegla ko s čim ima. Mislim na peglu! Uz foliju dobiješ nožić za sečenje (poprilično oštar) kao i parče plastike koja služi za istiskivanje vazduha, vode i sl. Za ravne površine pomaže.
Ne znam koliko sam bio jasan a ako ima nekih nedoumica, slobodno se javi.
Pozdrav.
p.s. cena obične je 300 a ove srebrne i zlatne je 350 din. Izvinjavam se.
rajevic:
Milose jos jednom hvala na informacijama :)aplauz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version