RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Asfaltna pista 2013
ivanmagd:
Da ovo stvarno izgleda sjajno, evo jos jednog mesta na kom bi moglo da se leti a mislim da je svima blizu. Naime radi se o lokaciji blizu groblja Orlovaca a ustvari od te dve nezavrsene trake puta treba da bude nastavak Ibarske magistrale ka Beogradu od petlje Orlovaca. Mesto sam pronasao sasvim slucajno kada sam pokusavao sa obilaznice da se iskljucim u pravcu Beograda pa sam zavrsio na ovim nezavrsenim trakama. Ponekad ovuda prodje poneki auto koji koristi ovu foru da se iskljuci ka Vidikovcu i Zelezniku ali do drugih traka se dolazi jedino preko ostrva pa retko ko gazi tamo a sve nov asfalt. Jedino ima kamencica od kamiona i radnih masina ali da se ponese metla i (<--) (<--) (<--) (<--)
Koliko su nasi putari azurni mislim da cemo moci da koristimo ove trake jos dugi niz godina. Jedino sto mi je zasmetalo su bandere postavljene sa jedne strane traka ali nista strasno.
To su dve trake na sredini slike a do njih se dolazi ili sa obilaznice ili sa kruznog puta Kijevo
ivanmagd:
I hoce li neko da mi objasni zasto se Branek onoliko smeska na prvoj slici???
vpilic:
Mozda zato sto je vislji od svih ostalih mmmm
pnedic:
Da li se do ove nove lokacije moze doci vozeci putem E75 iz pravca Dobanovaca ? Tj da li postoji izlaz sa E75 puta tu kod piste (uredjen ili ne uredjen, ali da moze kolima da se sidje) ?
Ja sam gledao na Google Earth pa ne videh neko iskljucenje.
Pored toga, pogledajte juzno od ove lokacije odmah kod Dobanovacke petlje (petlja autoputeva E70 i E75) ima isti ne dovrsen put koji se nastavlja na nadvoznjak preko E75 puta. Da li je neko tu bio ?
Meni je to relativno blizu pa cu da stignem do tamo.
PS. auh, sad sam malo bolje pogledao i ovo mesto koje sam pomenuo je tacno u pravcu Surcinske piste, i to na 3.7 km od pocetka piste. Ovo nije dobro !
drjack:
Koliko vidim na mapi, nova RC pista se nastavlja nekakvim putem na spojku E75 i Batajnice. u pravcu zapada, i izlazi tacno kod firme Logistic Team Sekulic. (Veliki Sivo crveni magacini pored Auto puta)
Do firme Logistic se lako dolazi sa auto puta iz oba pravca. (postoji petljla za odvajanje)
Bas kod skretanja u krug firme Logistic iz pravca Auto puta, treba ici desno tim putem koji se vidi na mapi i samo pravo do RC piste. E sad, 100 puta sam tuda prosao ali uvek sam isao u Logistic i nisam obratio paznju u kakvom je stanju taj bocni put. Na mapi se to ne vidi. Mora da se proba....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version