RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Pančevci i ostali

(1/3) > >>

Milos 94:
Danas su se Pančevci i ostali okupili na aerodromu. Društvo šareno - bilo je prekaljenih asova, nas koji još uvek učimo (mi mladi i perspektivni) i onih koji su i jedno i drugo. Ekipa mala ali odabrana ali se zato letelo ''za sve pare''... Bilo je tu svega - helikoptera, trenera, jedrilica, akrobatskih modela ... Gotovo sve u malom. Slika govori više od reči.

sasa:
Moze li vlasnik ove (predpostavljam FX 18)Futaba stanice na petoj slici ,da je malo opise...
Hvala.

GILE:
Prijatno sam se obradovao sto sam video Radovana na ovim slikama  ()-()

jan.zloh:
Pozdrav Pančevci,

Kao što vidite po broju postova da sam nov u ovom hobiju  oo)) i imam pitanje za vas.
S obzirom da sam iz okoline Pančeva, interesuje me gde letite?
Vidim na početku prvog posta da se spominje neki aerodrom, jel mislite na aerodom fabrike UTVA?
Kako doći dotle, treba se nekom najaviti, jel se plaća...

Unapred hvala.

Milos 94:
Dobrodošao!

Pokušaću da ti odgovorim:

1. Letimo uvek popodne kad je lepo vreme (kao npr. danas) i o od 17.00 pa nadalje. Nedelja je poseban letni dan i onda su uglavnom svi tu. Naravno oni koji imaju vremena ...
 2. Letimo na Utvinom aerodromu (pored nove Utve). Učlanimo te u aero klub, dobiješ člansku kartu i, kad ne lete avioni, letiš do mile volje!
 3. Za sve ostale informacije, javi se meni na 063 578 950 i ja ću ti sve pojasniti.

Grupa smo ''mala ali odabrana'' i zaista se iskreno radujemo svakom novom članu i drugaru na livadi.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version