RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
ARO-MITING Modelara CETINJE 2013
mirce:
Da, da... "Posao" ste odradili vrhunski, maketa je mnogo lepa... (res)
Pozdrav
Mirče
saxpg:
--- Quote from: tataBulik on September 22, 2013, 10:36:59 PM ---Mirče, ovo bi Sale trebao da odgovara, ali pošto se ne javlja, ja ću...
--- End quote ---
O, izvinjavam se kolega, propustio sam topick. Bilo nam je mnogo fino na Cetinju. Donijeli smo jednoglasnu odluku mi i Beranci da Niksicane vise ne pustamo na skupove jer nam stvaraju komplekse njihovim modelima. Od sad Podgorica, Berane i Ulcinj samo. (--<<--)
chupko:
Bas lep skup,sve cestitke organizatorima I ucesnicima :)aplauz
saxpg:
Inace, nisam pomenuo, Cetinje se nalazi na nadmorskoj visini od 700 metara, i letenje na onako malom stadionu uopste nije naivna stvar. To je razlog sto su ljudi letjeli samo manjim modelima.
fenix:
Sta reci nego fenomenalan dan na Cetinju.Jos jedan veliki skup modelara iz CG na ovim prostorima tako da je ovo stvarno dan za pamćenje.Organizacija je bila na nivou samo što je bio mali prostor za letenje ali to nam nije smetalo da svako od nas da maksimum da ovaj skup ostane svima duboko u sjecanju.Svaka cast modelarima koji su dali sve od sebe prilikom izrade makete koja je taj dan bila u centru paznje, zato samo rijeci hvale :)aplauz.
Ovom prilikom se pokazala jacina i odlucnost modelara iz CG da ovaj hobi uzdignu na jos veci nivo.Kao sto se iz prilozoneg vidi: volja,entuzijazam pozitivna energija postoji i postojat ce i dalje.Modelari iz : Niksica,Berana,Ulcijna,Podgorice,Cetinja udruzenim snagam su ovaj skup izdigli na veliki nivo i pokazali josh jednom da je to energija koja "rusi" sve barijere.Svi se nadamo da su teska unerground modelarska vremena iza nas i da nas ubuduce ocekuje sto vise ovakvih skupova pogotovo ne samo modelara iz CG nego sa svih strana brdovitog Balkana. Josh jednom sve pohvale za ekipu koja je "vaskrsla" Blerio XI (res)
A sad josh par fotografija sa ovog mitinga kako bi Vam prenijeli dio atmosfere a uskoro sve ovo i u pokretnim slikama (pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version