RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Fly 4 Fun 2013

<< < (6/7) > >>

IVAN3D:
Ja se izvinjavam ponovo i jako mi je zao sto nisam bio i jos vise sto ste prosli kako ste prosli.

IZVINITE

SloMi:
Kao i uvek Subotičani su se pokazali kao izvrsni domaćini, sve je bilo dobro organizovano i na visini, samo je jači vetar sve pomalo pokvario. Verovatno je to bio i glavni razlog slabije posete nego prošle godine. Šteta, atmosfera je bila dobra, naročito posle odličnog pasulja, i verujem da se posle ručka letelo jos vise...

Pošto moja e-jedrilica Vrabac nije letela zbog vetra, rešili smo da se vratimo na Čenej pa da ipak malo letimo i mi, možda je vetar kod nas slabiji, kad gle čuda, tamo zatekosmo kompletne posade akro aviona koji su se spremali za sutrasnji aero miting u Novom Sadu: Slovence, Madjare, Slovake, Nemce i naravno domacine na celu sa Draganom Amidžićem. Slovenac je upravo izvodio kompletan program akrobacija. Među posetiocima bio je i veliki broj modelara iz Novog Sada, Beograda, i Bečeja ...

Onda sam ja na brzinu napravio jedan let Vrapca, i tako smo u jednom danu doživeli dve velike vazduhoplovne manifestacije, pritom malo i leteli, i posle svega ušli u Novi Sad pod provalom oblaka ... (<--)  Puna kapa za jedan dan ...

mirce:
Ademe, da te utešim, ni na Čeneju, niti keju u Novom Sadu nije bio veći odziv modelara, tako da to nije razlog male posete vašem skupu.

Žao mi je što je bilo malo modelara u Subotici, ali po vetru od 8 metara nije ni moglo biti bolje... Nažalost...
Početak septembra, duži dani, topliji, mirniji, su svakako bolji period u godini za organizovanje susreta, ako već treba da je na kraju sezone...

()-()

r-xx:

Ko je hteo da dodje dosao je.. Ja sam prezadovoljan, svaka cast na organizaciji,
i pored vetra letelo se non-stop, nije bilo nikakvih lomova a klopa (modelarska) nikad bolja ili sam ja bio bash gladan...        (pijemo) (pijemo)

drjack:
Adame mala ispravka, iz Beograda smo osim rxx-a bili i Tosa i ja . Posle rucka  smo zbog mojih obaveza u Beogradu morali odmah nazad. I pored toga sto zbog vetra nismo vadili  modele , druzenje je bilo lepo kao i uvek. U zurbi nismo uspeli da svratimo do Ceneja, samo smo sa auto puta u povratku videli da je neki akrobata leteo iznad N. Sada pred samu kisu oko 15.45.
Pozdrav i hvala na gostoprimstvu.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version