RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Jel letite zimi?
Ivan Milenkovic:
Taman mi to i treba, iovako se motori greju više nego što bi valjalo.. :)
mrburns:
Zimi ti baterija traje malo duze (yay) (yay)
mad_mangod:
--- Quote from: Ivan Milenkovic on September 10, 2013, 04:46:50 PM ---Taman mi to i treba, iovako se motori greju više nego što bi valjalo.. :)
--- End quote ---
Da li ti se svi motori greju ili samo jedan?
Ivan Milenkovic:
Greju se najviše prednji levi i zadnji desni. Ne znam tačno od čega baš ta dva, možda su motori malo nakrivo postavljeni, ali proveravao sam. Koliko mogu da izmerim i vidim, sve je kako treba. Da li imaš ideju zbog čega dijagonalno motori mogu da se zagreju?
A i motori su generalno lošijeg kvaliteta i slabi, 130W svaki, pa su tu negde na granici. Više se greju nego što bi voleo.
ivanmagd:
--- Quote from: Ivan Milenkovic on September 09, 2013, 12:06:59 AM ---Strava! :) Ja sam taman pomislio da se zimi zavrsava "sezona", i da nema letenja do proleća. Kako vam se čini letenje po hladnoći, jel ima nekih razlika u odnosu na normalne temperature?
--- End quote ---
Najveca razlika je u tome sto se zimi smrznes ko ..chka, prste ne osecas vec nakon 5 minuta pa ti svaka baterija traje bar dva leta.... ustavri sa tri baterije letis ceo dan jer mozes napolju da izdrzis 15 min uta pa se grejes u kuci bar dva sata....
Ima i nekoliko resenja ali nijedno korisno. ima na hobikingu navlaka za ruke koja grejei radi na 3s lipo i rukavice sa isecenim prstima i svasta nesto.
Meni licno je bavljenje rc-om uzivanje a ako zbog zime ne mogu da se opustim nema ni uzivanja u letenju, videcu ove zime kako ide sa sutomobilima po snegu i bljuzgavici.
Pozdrav Ivan.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version