RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

ES II pomoc oko izrede nosaca za pan tilt

(1/3) > >>

An-2 colt:
Tacnije potreban mi je neko ko moze da mi izredi klupicu za pan tilt sistem za ES II .Evo sta sam ja nasao na tu temu.

An-2 colt:
Ovaj sistem bih okacio na tu platformu.

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__12875__FPV_Fiberglass_Pan_Tilt_Camera_Mount_L_Size_.html

An-2 colt:
Moze li iko ovako nesto da napravi??? mmmm

miša2002:
Šta kukaš odma... :jaki:
Definiši se, konkretno, koju varijantu hoćeš i naravno, daj neku konkretnu dimenziju prostora, gde misliš to da staviš, ili još bolje ako imaš konkretan plan-crtež!
Prva varijanta, iz prvog posta, je od špera i može i na laser, a druga je od foreksa i ne može na laser već na CNC ili skalper, pa šta ispadne... U svakom slučaju, od njega ti ne savetujem da radiš nosač, niti šta ozbiljnije, jer je materijal, generalno,  2a i to veliko!

An-2 colt:
kukam kad se niko ne javlja.Interesuje me varijanta od spera i naravno seceno laserom.Problem su dimenzije i plan.Plan nemam, a dimenzije je tesko ovako odrediti, a da sve to bude pasent.Moja ideja je da neko ko bude uzeo to da mi radi iz svog grada zamoli nekog ko ima ES II da vidi kako mu je najlakse da skine mere i to odradi.Ovde sam pokusao ali nema nikog ko se time bavi!Pozz.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version