RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Piper 1.8-2m

<< < (26/30) > >>

Goran-Le:
Leskovacki spreman vec dve godine ceka da dodje onaj moj drugar sto navodno mloooooogoooo dobro leti ;namig  iz bgd pa da se vini u nebesa  (yay) i onda  ()-()

Sava:
 mmmm popustila mi pažnja, alaj si ga picnuo, nemogu da verujem da je to ona grdoba od kapotaža, bezlična i providna. Aerofly, znaš šta ti je činiti, ovaj iz Leskovac je gadan kao smrt za babu.  :_D

Goran-Le:
Sta da ti recem  (pijemo)

aerofly:
Video sam uzivo goranov pajper u leskovcu fantasticno izgleda..zar moguce da toliko dugo nije poleteo,ja nebih izdrzao ;namig
Kapotaz mu fenomenalno stoji pa nemam dileme kako ce to na kraju sve izgledati..moram da se vratim na krila da odradim elerone i flaps tu sam nesto malo zeznuo oko sarkica,pa kad to otklonim sto se kaze lakse se dise..

Goran-Le:
Jos malo detalja kapotaza samo ovo je kapotaz od veceg brata,scala 1/3! Hvala druze na lepim recima za mog pipera,jeste lep ali iskreno i ruku na srce i ako ga uzivo nisam vido,misljenja sam da je tvoj piper koji je pun detalja bar na slikama za sad lepse izgleda a kad bude gotov bice pravi! Pozdrav

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version