RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Piper 1.8-2m
aerofly:
nastavak radova posle duze pauze..
montaza nosaca motora i motora..
aerofly:
Savin kapotaz se uklopio fenomenalno..
Uradjeni su flapsovi i eleroni..dugo sam pokusavao da resim koji sistem sarki da odradim..posto je zelja bila da koliko toliko bude scala..
aerofly:
Nisam slikao iz profila eleron i flaps,sa gornje strane napadna ivica je oborena a donji deo je od sredine pod odredjenim uglom
prema izlaznoj ivici,e sad posto sam koristio klasicnu sarku flaps u krajnju donju tacku moze ici nekih 3cm od neutrale sto mislim da nije dovoljno..moze li mi neko reci koji polozaj flaps zauzima u poletanju a koji kada je sletanje,sto se elerona tice to je uredu..pozdrav
Sava:
Lepo je legao motor pod kapotaž čak i onaj istureni deo kao da je rađen zbog podizača ventila. Neznam, lično nisam pristalica motora okrenutih naglavačke jer znaju praviti debelih problema prilikom paljenja.Rešenje je okrenuti ceo model na leđa, upaliti motor i onda ga vratiti u normalan položaj. Sve je to cena lepšeg izgleda modela. Inače sve čestitke za posao, (res)
grebic:
Nema sta, lepo i pedantno... (res)
Kod nas, u Cacku, je u toku izrada iste ptice. Samo prilagodjena totalnim pocetnicima u gradnji. Bez detalja i sitnih zezalica. Cak nema ni kapotaz mmmm
Mislim da cemo ga nazvati Lego Cub :big smile
NI izbliza ovako dobro, al trebalo bi da leti :hehe (pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version