RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Piper 1.8-2m
nedbojsa:
Što bi polirao? Kaži da si radio weathering!
aerofly:
Juvidur je 0,3 ili 0.5mm nisam tacno siguran,imam jos jedno parcence koje je takodje nekako pohabano tako je I kupljeno? Dimenzije su 25x20cm..ako nista ne nadjem ovde nekom cu morati za pomoc da se javim!
misha:
Savelija, znaci poznajes i ti tog majstora. :sljus
Jesi li predni deo zalepio ili je samo prislonjen? Drzi li napred jos nesto sem bocnih srafova?
Stanko, probaj kod nekoga ko se bavi laserskim secenjem. oni obicno imaju juvidur razlicitih debljina.
za bocne prozore sam uzeo malo deblji 2mm, providan je a sebi ima zastitnu foliju plavu (koja se vidi na onoj mojoj slici)
Sava:
Ja sam bočne prozore radio sa debljinom 2mm.( kupljen svojevremeno u Uradi sam Bgd. ) i keder gumom kao za prozore na automobilima. Znači guma je pravljena baš za tu namenu, a kalup je pravio onaj majstor što pravi i spinere, a poznajemo ga i šiš-Miša i ja (umetničko ime Beli, Šabac-Srbija, ex Yu ) Crveni Pajper ima gume bele boje, a plavi u crnoj boji.
Ceo prednji prozor drže ukrasni šrafovi kao i taj odlivak koji savršeno naleže tako da bi stajao i bez šrafova.
Inače sve te folije, ako baš nisu duboko izgrebane, poliraju se pastom za zube i to onom najjeftinijom jer one gospodske sa kojekakvim gelovima, nisu za taj posao.
Neki dan sam farove na Puntu polirao, a oni su od takvog materijala. (work) (work)
miša2002:
--- Quote from: aerofly on March 10, 2014, 10:26:46 PM ---Juvidur je 0,3 ili 0.5mm nisam tacno siguran,imam jos jedno parcence koje je takodje nekako pohabano tako je I kupljeno? Dimenzije su 25x20cm..ako nista ne nadjem ovde nekom cu morati za pomoc da se javim!
--- End quote ---
0,35 mm ti je taman ono što ti treba :big smile
Za pendžere može i malo deblja, recimo 0,95 mm, ali i ne mora!
Ako imaš u Korelu ili .dxf, mogu o'ma i da ti "izrezbarim" sa malom dopunom, da ti ne bi "odskakao", donji deo, od nosa...:mhm
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version