RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Detaljina modelima - nitne

<< < (4/7) > >>

mirce:
Na Internetu nema... Snimke nekih letova imam kuci na DVD-u

Mirce

mirce:
Thunderbolt je gotov, nitne uderene, farbanje odradjeno... Evo rezultata...

Mislim da je mnogo bolje nego sto je bilo...

Pozdrav

Mirce

srpska posla:
Svaka čast!
Sad je pravi! (<--)

Yu-men:
 (thumb)

Al si ga opravio.....
Skoro steta da se leti sa njim.

Bravo  :)aplauz

MEPHISTO:

--- Quote from: mirce on December 31, 2008, 02:29:51 PM ---.................One fore, kupis model, caskom ga sastavis, stavis u njega tako nesto sta imas u kuci od delova, kupujes polovne stvari, to je, ne put, nego autoput u havariju...

Prilaz modelima koje sad pravim, veliki Thunderbolt, Hellcat, mora biti jos ozbiljniji...

Jos jednom svima zelim Srecnu Novu Godinu i da se bavite modelarstvom kako sam Vam gore napisao...
Samo tako ce uzitak biti potpun...

Pozdrav

Mirce

--- End quote ---

Придружујем се коментару који је дао saxpg на твој пост о томе како се треба бавити моделарством. Пратим твоје постове о градњи scale модела са великим уживањем и што не рећи, дивљењем.

Овде бих у кратким цртама дао свој доживљај овог хобија, више као питање и подстицај на коментаре искусних моделара.

Као што рекох, одушевљен сам моделима које тренутно радиш - дакле један део мене има тенденција према тој врсти авио моделарства. Ипак, с друге стране, други део мене се јако противи тако захтевним пројектима и тражи ангажовање на моделима који су једноставни, јефтини и не траже превише времена - другим речима који ће ми омогућити што безбрижније уживање у летењу, без много стреса, ако се и деси крш - идемо даље.

Да ли је то ствар индивидуалних афинитета или само уобичајен почетнички начин размишљања?!

Јоше једном све похвале за пројекте које нам овде презентираш на сјајан начин и наравно, желим ти остварење свих жеља и планова у Новој години а нарочито ових наших, моделарских!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version