RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Detaljina modelima - nitne
mirce:
Na Internetu nema... Snimke nekih letova imam kuci na DVD-u
Mirce
mirce:
Thunderbolt je gotov, nitne uderene, farbanje odradjeno... Evo rezultata...
Mislim da je mnogo bolje nego sto je bilo...
Pozdrav
Mirce
srpska posla:
Svaka čast!
Sad je pravi! (<--)
Yu-men:
(thumb)
Al si ga opravio.....
Skoro steta da se leti sa njim.
Bravo :)aplauz
MEPHISTO:
--- Quote from: mirce on December 31, 2008, 02:29:51 PM ---.................One fore, kupis model, caskom ga sastavis, stavis u njega tako nesto sta imas u kuci od delova, kupujes polovne stvari, to je, ne put, nego autoput u havariju...
Prilaz modelima koje sad pravim, veliki Thunderbolt, Hellcat, mora biti jos ozbiljniji...
Jos jednom svima zelim Srecnu Novu Godinu i da se bavite modelarstvom kako sam Vam gore napisao...
Samo tako ce uzitak biti potpun...
Pozdrav
Mirce
--- End quote ---
Придружујем Ñе коментару који је дао saxpg на твој поÑÑ‚ о томе како Ñе треба бавити моделарÑтвом. Пратим твоје поÑтове о градњи scale модела Ñа великим уживањем и што не рећи, дивљењем.
Овде бих у кратким цртама дао Ñвој доживљај овог хобија, више као питање и подÑтицај на коментаре иÑкуÑних моделара.
Као што рекох, одушевљен Ñам моделима које тренутно радиш - дакле један део мене има тенденција према тој врÑти авио моделарÑтва. Ипак, Ñ Ð´Ñ€ÑƒÐ³Ðµ Ñтране, други део мене Ñе јако противи тако захтевним пројектима и тражи ангажовање на моделима који Ñу једноÑтавни, јефтини и не траже превише времена - другим речима који ће ми омогућити што безбрижније уживање у летењу, без много ÑтреÑа, ако Ñе и деÑи крш - идемо даље.
Да ли је то Ñтвар индивидуалних афинитета или Ñамо уобичајен почетнички начин размишљања?!
Јоше једном Ñве похвале за пројекте које нам овде презентираш на Ñјајан начин и наравно, желим ти оÑтварење Ñвих жеља и планова у Ðовој години а нарочито ових наших, моделарÑких!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version