RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Detaljina modelima - nitne
Yu-men:
Thunderbolt je prelep.
Gledao sam svaku sliku po nekoliko puta.
mmmm
Sada po meni se jedino te cevke na krilima nekako ne uklapaju sa ostatkom (bodu oci).
Izgledaju mi mnogo jednostavne na tako savrsenom avionu.
To je moje licno misljenje, nisam mislio nista lose.
Nenad Miklusev:
--- Quote from: Yu-men on January 26, 2009, 08:26:26 PM ---Sada po meni se jedino te cevke na krilima nekako ne uklapaju sa ostatkom (bodu oci).
Izgledaju mi mnogo jednostavne na tako savrsenom avionu.
To je moje licno misljenje, nisam mislio nista lose.
--- End quote ---
Silno, mislim SILNO gresis sinko, .50 cal (12.7 mm) M2 Browning na F47D izgledaju upravo tako, sa hromiranom limenom oplatom i grejacem cevi ispod nje (da ne zamrzne na velikim visinama).
Evo su Browninzi na Thudu iz Muzeja u Beogradu, pa uporedi.
Mirce, iako vise nije na forumu,pa ne moze (ili nece) da reaguje, poznati je modelarski perfekcionista, tesko da bi mu takav detalj promakao.
mirce:
Yu-man, preduhitrio me Nesa i stavio sliku da vidis kako na pravom avionu taj detalj izgleda...
Duzine mitraljeza, pozicija na krilu i razmak izmedju njih je tacno kao na krilu pravog aviona.
Ima jedan mali detalj koji i meni smeta, ali ispravicu ga, a to je sto su mitraljezi suvise "cisti" u odnosu na ceo avion. Malo garezi ce morati da "padne"...
Pozdrav
Mirce
Lazo:
Mirče,
Znaš da ne trošim reči bez veze, čak i kada se šalim (a to u glavnom i praktikujem, kada god mogu). Hoću da ti kažem da mi je veoma drago da si onakav kakav ja mislim da jesi. Zbog toga i nisam hteo da se uključujem u raspre kjoje mi nisu uopšte bliske mom načinu razmišljanja i pojmanja ovog predivnog hobija kojim se zajedno bavimo. Bio sam potpuno siguran da ćeš preći preko svega, kao preko plitkog potoka, i da ćemo nastaviti druženje "ka vladike, a ne ka neke jade". Stvarno bih bio razočaran da sam omanuo u proceni. Tio bi mi bila prvina. Sretne ti rane junače i - idemo dalje.
Aj sad živeli. Upravo sam proslavio 51. rođendan i za svakog od vas sam popio (barem) po jednu. Osim za onog Gileta. Za njega sam popio dve (za svaki slučaj). Malko mi je muka od svog tog "napora". Mnogo vas brate ima.
Daklem, idemo dalje!
Smrt fašizmu - sloboda na aerodromu!
mirce:
Lazo, srecan ti rodjendan, zelim ti, od srca, sve najbolje...
Na sve ono sta si napisao ne bih da se nadovezujem da ne bude ovako ili onako....
I meni ovaj hobi neobicno mnogo znaci... Zato, kako rece, idemo dalje...
Jos jedared sve najbolje
Mirce
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version