RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

FPV flight controller +GPS IDEA FLY APOLLO V4M po prihvatljivoj ceni :P

(1/2) > >>

popovicr:
http://soodohobby.yunera.com/FPV-flight-controller-GPS-IDEA-FLY-APOLLO-V4M-Flight-Controller-GPS-for-aerial-photography-Multicopters-Multi-rotors_g.html

popovicr:
Da li je to moj naslov nekoga uvredio? Da li neko mozda radi u DJI? Na zalost niko od vas nece postati DJI Srbija niti ce njegovo ime biti na DJI sajtu. A ni cuti se necete sa njima, nego sa kolegom iz Slovenije. Imam i Nazu i APM 2.5 i KK2.0 i Multiwii.... ali ne stitim nikoga i jedva cekam da kolege Kinezi naprave kopiju Naze sto su i ucinili. Meni kao krajnjem kupcu, vise odgovara jeftino nego skupo. Usput, naslov je trebao da bude saljivog karaktera, a neko je ocigledno to pogresno protumacio. Sto se mene tice, obrisite me sa foruma posto mi ni nije tu mesto. Ionako 5 godina nisam usao na njega. Sve cu kao i do sada raditi sam, i pomoc traziti na internetu. A vi pazite sta ko pise i kakve naslove postavlja. Mozda necete moci prodati Nazu... Strasno.

vpilic:
  Niko nije uvredjen niti pogresno protumacio. Tvoj naslov posta je samo izmenjen i pravilno napisan.

Nadam se da me razumes i mislim da nije OK da naziv topica bude "Evo i nove Naze po prihvatljivoj ceni :P " ali nemam nista protiv da se u postu spominje.
  RcSrbija je diler DJI proizvoda za Srbiju pa sam iz tog razloga trazio od moderatora da se naziv promeni.
Nova Naza je Naza V2 a ne FPV flight controller +GPS IDEA FLY APOLLO V4M

Nema potrebe da se ljutis i odlazis sa foruma, tu smo da pomognemo koliko mozemo zato forum i postoji a i za salu uvek raspolozeni  (pijemo)

Pozdrav,
Vladimir

gizmo:
Kinezi iskopirali kinesku stvar i prodaju je za iste pare  :)aplauz

Sto bi kupovao kinesku kopiju koja ko zna kako radi za 199$ kad imas kod Vlade Nazu za 170e

http://www.rcsrbija.rs/module-nazam-lite-with-gpsbecled-combo?filter_name=naza

Ivan Milenkovic:
Videćemo kako će se pokazati u praksi, dajte vremena...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version