RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

nabudzeni 3-axial gimbal na rc-timer-ov krsh

(1/3) > >>

r-xx:

Prvo treba vratiti ovaj fabrichki iscasheni gimbal da bude u uglomeru po 90 stepeni, pa onda naci izgubljenu osovinu nasheg dobrog druga (pasuje osovina od motora skracena sa osigurachem) pa onda dodati trecu osu i budzu od motora, pa nashtelovati armenisku plocicu i dobiti kontrolu pitch i yaw na osmokanalnoj stanici, eo:

Stavio sam flou 20 stepeni na yaw, smanjio osetljivost gyroa na 40 %, imam yaw i pitch kontrolu preko potova, jer sam stavio y kabal na 7 kanal..

Tu je i dvo axijalni alexmos na drugom f-450 koji od starta radi super...                  (pijemo) (pijemo)

Ivan Milenkovic:
Deluje baš super, i baš sam razmišljao kako da napravim gimbal da mi se ne klati previše. Jel imaš nešto snimljeno bez stabilizacije, da vidimo koliko dobro funkcioniše u praksi?

r-xx:

Danas sam ga testirao i smanjio flou na 5%, ali cu ipak da ga povecam na 8% i dodam exponente... Utisak je da je ovo buducnost, snimci su bolesno mirni, jednostavno je drastichno bolje u odnosu na dvoaxialne gimbale, prosto je uzhivanje gledati svaki snimak. Na njemu su mi pulso motori i nose ovo iz sve shale. Gumice su sve od zenmusea, dva nivoa od po 8 komada, jer sa orginalnim gumicama trese ko vesh mashina.

(pijemo) (pijemo)

shone:
Radi armenisku plocica kao san :)aplauz

popovicr:
Jesi napravio neki test video da pogledamo? Drago mi je da je dobro ispalo.

Dok to cekamo, evo jednog predloga za gimbal. :) Sala je u pitanju, pa nek ne gleda ko nece.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version