RC MODELI AVIONA - SUS > MOTORI GENERALNO

Zamena Glow motora sa odgovarajućim elektro, ili obrnuto. Pomoć

<< < (5/6) > >>

magic:
Ma manite se toga, to sam napisao cisto da se neki "pametnjakovic" ne bi javio i rekao za reduktor. Reduktor koji bi mogao na taj motor kosta 3 puta vise nego neki motor SK3 serije sa HK.

Sto se mene tice tema postaje neozbiljna, iskljucujem se.

poz

mkrle:
Steta sto nemam prava da brisem izjave...
Covek koji pita ne skita zar ne...
U svakom slucaju hvala...

mkrle:

--- Quote from: Vaci on October 24, 2013, 03:56:37 PM ---Krle nisi valjda kupovao ono sa Kupinda? Reduktor ovog tipa

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__15244__Gear_Box_3mm_22T_64T.html

Ne kazem bas taj, vec da vidis o cemu se radi. Odakle ti taj motor? Nisi ga valjda uzeo bas za avion?

--- End quote ---

Hvala Vaci, i nije toliko skup koliko pojedinci tvrde...

Vaci:
Krle dao sam ti primer, nisam mislio bas taj. Ovaj reduktor bi ti opet dao bar duplo veci KV nego sto treba, i nisam ni gledao dimenzije dali je bas za taj motor. Cisto da se razumemo da je to bio samo primer sta treba da gledas. Da te ne uputim na pogresnu stranu.

dusan.milenkovic:
stavljao sam taj motor na losi xxx-sct sa odnosom 16-86t.... na prvoj bateriji je samleo kevlarski zupcanik.... na drugoj, sa celicnim zupcanikom je unistio diferencijal.... samo prenosim iskustva sa tim motorom.... mislim da je magic potpuno u pravu... reduktor koji bi izdrzao ovu zver bi bio preskup i pretezak u odnosu na namenski avionski motor.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version