RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

hexacoter

<< < (2/2)

cakra:
Pa ne znam...ali sam dosao do zakljucka da za gopro sa sve alxmos gimbalom je sasvim dosta i quad!
Jeste da svaka  konfiguracija -quad /hexa/okto leti na sebi sopstven nacin, glede stabilnosti i manevarskih osobina, ali jednostavno nema potrebe ulagati u vise motora i elektronike-pa snimati sa gopro!
Nema te nestabilnosti koju ovi  brushles gimbali mogu da ublaze i otklone...:)
Osim , naravno, ako hoces da na letelicu stavis neku tezu kameru...a posto su danas neki standard
sony nex i lumix Gh2 i kompanija...topla preporuka je da lepo odes na kopterworx sajt pa malo pogledas sta sve tamo ima-i bice ti sve jasnije!Ustedeces i vremena i truda prostim kopiranjem vec proverenih resenja...

I ja imam sve same preporuke za Al kvadratni profil...:) jednostavno i elegantno resenje...ALI kod vecih raspona-preko 600mm jednostavno Al profil nema vise tu rigidnost  pa krakovi unose vibracije u ceo sistem ( hm...kad se samo setim krakova od DJI s800...kako to tek leluja!)
Ne znam da li si imao prilike da vidis neki mikrokopter odradjen sa carbon cevkama-ali kad ga vidis i pipnes -sve ce ti biti jasno!:)  Toliko o tome-mislim da se vec mnogo ponavljam :)

U svakom slucaju odlicna ti je hexa...a naza je letenje dovela do trivijalnosti (kad radi kako treba  :_D )...
 (<--)

banga:
planiram staviti zenmusa mali s gopro 3+ i ovi kw2 motori me zanimaju u x8 kombinaciji kako bi bilo vrijeme leta s njima?

Sto se tice kopteworxa tamo sam bio i osobno a i cesto sam na njihovoj stranici. Iako imaju podaci o motorima najvise i najbolje je ono u praksi znaci pa zato i pitam za kw2 motore posto sam mislio da ih netko ima i cak mislim da sam naletio na forumu da je netko nabavio ali nije nista pisao o istim.

ova hexa mi je jedno 10 multicopter(ako ne i vise), sto se tice multicoptera vec dugo sam u tim vodama i probao sam razno razne frameove sto kupovne sto pravljenje. Stojim da je aluminij zakon (izrezan na laseru centralni dio i alu cijevi) posebno za nas hobbiste. Sto se tice karbonski frejmova isto tako neke sam pravio, a neke imao kupovne tako da znam sta je karbon i karbonski frame.
Frame najmanji problem- osobno volim homemade frame to mi je nekako najdraze.

Sto se tice quada znam da je vise nego dovoljno ali isao bi na x8 samo zbog sigurnosti tako da ako pukne elisa ili jedan motor otkaze ipak spasis model (gopro 3,.. zenmusa mali,... ipak to kosta )

Iamo sam prilike slagati ako ne prvi u hrvatskoj onda medju prvima s800 sa zenmusom i gh2 i ima dosta vibracija ali dobrim balansiranjem i slaganjem i to se da rijesit. BTW bas je kod mene jedan s800 i zenmuse na testiranju.

Lako je meni za frame vise me zanima koji setup jer zenmus i gopro nemaju neku tezinu to quad s najslabijim motorima skoro nosi. X8 bi pravio cisto radi sigurnost e sad ti kw2 motori mi secine zanimljivi pa me zanima vise informacija o njima?

Mogu i neki drugi motori tj preporuka uglavnom za x8(radi sigurnosti)  4batke i gopro +gimbal vjerovatno zenmuse (ili neki s alexmosom).

Sve je to lijepo ali najbolje mi je kad cujem osobno od modelara tko ima doticne motore ili x8 s slicnim setupom tj opremom koju nosi (vrijeme, leta, tezina koji motori i propeleri te koja batka?)

Kao npr ovi motori Hp s rctimera ja ih preporucujem svima motori su odlicni cak su i oni u opciji za slaganje x8 (jos da je brzi shiping i da nema straha od carine vjerovatno bi uzeo njih)

Posto letim na 4s i nebi htjeo mjenajti tj prelaziti na netke druge(6s mali kv i velike elise su zakon ali opet i dosta skupo da se prelazi na to, a da nosi samo ovo sto planiram = gopro i gimbal za gopro).

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version