RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

Easy glider PRO

<< < (18/19) > >>

nedbojsa:
To Beljo majstore!

Nego kako ide sklapanje mustaga?

Belja kv:
Easy Glider Pro 85 evrica u RcSrbiji plus nekih 80e za servo,motor,elisa,kontroler...
Mustang je sada na redu  ;namig.Ima da se  (<--)
Nebojisa i koliko cujem i ti treba da castis (pijanoo)

Pozdrav....

magic:
Cestitam na modelu da dugo sluzi!

Imam i jednu malu (konstruktivnu) kritiku, topik o ovom modelu vec postoji i vise puta je receno da se ne otvara novi topik svaki put kada neko sklopi/poleti svoj model. Poenta je da neko ko eventualno razmislja o kupovini nekog modela sve o tom modelu moze da nadje na jednom mestu a ne da luta po forumu. Isto tako poenta pisanja bi trebala da bude i ta da se napise sta je konkretno od opreme stavljeno u model kako bi to isto tako nekome sutra dan olaksalo izbor iste. Bilo bi lepo i posle nekog vremena postaviti utiske o modelu i opremi koja je koriscena.

Kaciti slike, cestitati jedni drugima uz  ()-() je lepo ali to nije osnovna poenta foruma  ;namig.

poz

Ljuba kv:
Skoro sam kupio ovaj model i prezadovoljan sam kako leti, ali imam jedan problem. Kada je model u letu i gas na nuli elisa ne prestaje da se okrece (iako je sklapajuca) i to je problem na sletanju. Na zemlji je sve normalno i trim mi je na nuli. Kako to moze da se resi?  mmmm

disljenko:
Treba na ESC-u da programiras kocnicu. Pogledaj upustvo od ESC-a i sve ce ti biti jasnije !!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version