RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

ko kaze da od modelarstva ne ....

<< < (4/9) > >>

nebojsaG:

Da li ste se zapitali kada ste leteli u gradskoj zoni,da li ugrozavate neciji zivot mozda deteta nekog, to vam nije palo napamet.
Kao iskusan pilot sa dugogodisnjim letackim stazom dozvoliti sebi luksuz leteti iznad naselja je bas super pametno. :)aplauz

iznenadjen sam da niko od iskusnih RCpilota nema komentar u vezi bezbednosti zatecenih prolaznika ,ma ne ja sam skrenuo sa teme IZVINITE samo HRABRO rokajte.

nebojsa :)aplauz :)aplauz (res) (res) (work) (work)

jrlotpi:
Sigurno su skupa ta snimanja iznad naselja,nedaj boze da sjebes nekog na zemlji treba imati dobrog advokata a oni su skupi.

n3mke:
Pa da vazno je izvuci se, koga briga za onog "s'ebanog"...    (fiu)

GILE:
nebojsaG i JRlotpi nije vam umesan humor Coka je posao radio za firmu i to sa njihovim helikopterom ako sam dobro shvatio nije on taj koji odlucuje gde mora da se leti. Zao mi je sto se takva stvar dogodila. Nadam se da ce biti iskustvo vise o potrebnoj predostroznosti.

jrlotpi:
Izvinjavam se nije mi namera da uvredim nikoga,ali da li ste vi svesni komentara(nije gust leteti na livadi uzbudjlivije je u gradu)
a sta da je sleteo na neko dete ni krivo ni duzno ne bi im trebao advokat ,jos me opomenite banujte ,pa ko mene moze da natera da ugrozim nekoga ili vas, vazno je da se prilikom letenja nepale stanice bliskih frekvencija zbog modela

mozda sam preterao imam malu cerkicu sa kojom cesto idem u deltu pa mi ne zamerite
nebojsa

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version