RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Nova trkacka staza za automobile!
matovic:
Da demistifikujemo famu oko staze (yay)
Staza (krug) ce biti oko 300m dugacka i 4m siroka sa svim pratecim sadrzajima kao profi staze po evropi sto ukljucuje:
* staza 56x25m
* staza obelezena crevom Ø 110mm
* struja
* kompresor
* voda :sljus
* natkrivenu radionicu 120m2
* binu 25 m2 na visini od 2.5m
* kucica sa opremom za merenje vremena
* razglas
* rostilj (fiu)
* itd...
Ozbiljni sponzori su vec donirali banere koji ce ici u krug oko staze (res)... ceka se da prodje zima i dodje malo lepse vreme da se nastavi sa radovima... a u medjuvremenu pripremajte modele jer ce nam 2014 biti zanimljiva! :mhm
A ja cu se potruditi da nabavim mini tocilicu za piwo ()-()
trijanglafly:
Vala braćo bilo je i vreme. Nek je sa srećom izgradnja i otvaranje i naravno eksploatacija. Jedva čekam otvaranje, i vožnju a kad dosadi idemo svi kod Zajka za promenu (zbog piva, Jagodinac posle 10-og ide teško). Veliki pozdrav svima i nedajte da sve zamre kao proletos. (res)
Bigneda:
Sto se odrzavanja tice i tu se ozbiljno zapelo ;) Jak hidrofor za zalivanje, bunar vec iskopan, kupljen mini valjak da se to redovno ravna i popravlja, entuzijazma ima ostaje da vidimo koliko daleko mozemo da doguramo :)
magic:
Drago mi je da su se investitor(i) javili. Ja stvarno sa puno nestrpljenja ocekujem pocetak rada staze.
A sada malo informacija i sa moje strane. Za vikend sam isao autoputem i merio sam vreme od naplatne rampe do skretanja za Svilajnac i to je tacno 45min na 140. Putarina bi trebala da je oko 300 din. Ako se trojica organizuju da idu jednim automobilom onda to stvarno nije strasno. Znaci treba jedno 15lit goriva i 600 din za putarinu, znaci da ispadne manje od 1000 din po coveku ako su trojica u kolima.
Mala Ivanca kilometarski nije bila daleko ali je zato vremenski i ona bila na sat vremena narocito povratak vikendom, tako da sto se toga tice nije velika razlika.
Ako se ide na ceo dan, i posto je tamo sve obezbedjeno u smislu uslova (struja, voda, stolovi) ima smisla da probamo da ovo poguramo.
poz
r-xx:
Svaka chast investitorima, iskreno pozdravljam svaku inicijativu, i puno srece!!!
(pijemo) (pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version