ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI
Gde ste kupili poslednje baterije? Domace/strane prodavnice? Tesko nabaviti?
Ilijak:
Ja sam kupovao bas tom karticom na Gudu pre mesec dana i nije bilo problema.
sman:
Vodite racuna kad kupujete kod BangGood-a.
Posle moje zadnje kupovine tamo zvali su me iz banke intese da mi kazu da je pokusana neka mutljavina sa mojom karticom i da ce da mi je blokiraju . Za nedelju dana treba da dobijem novu. Ako vec kupujete tamo samo preko peypala .
Negde sam procitao, cini mi se ovde na forumu, da su nekom mazmuli neke pare sa kartice... (:sok:)
mad_mangod:
--- Quote from: misha on January 06, 2015, 10:48:38 AM ---U zadnje vreme baterije narucujem od Adama.
Izaberem koje su mi potrebne sa HK posaljem mu meilom i baterije stignu na kucnu adresu.
--- End quote ---
Iso sam uzimao baterije i super su.
--- Quote from: mufasa on March 12, 2015, 09:13:30 PM ---Ja pokusao da narucim Lipo 4S sa BangGood, ali prilikom placanja karticom (Visa Virtuon od Raiffeisen banke) javila se greska "General Decline". Ne budem lenj i pozovem banku, a oni kazu da je placanje zaista odbijeno jer je navodno destinacija registrovana za kladjenje/igre na srecu/kockanje?! I
Ako je neko skoro kupovao od njih, kakvom karticom ste placali?
--- End quote ---
Ja sam placao Virtuon karticom OTP banke i prolayilo je super, sada idem preko paypal-a i takodje prolazi.
pnedic:
11-og Decembra prosle godine sam pazario ovu bateriju sa Bangood-a. Sve proslo OK. Platio preko PayPal racuna. Karticu imam u Rajfajzen banci (Visa Virtuon).
http://www.banggood.com/Wholesale-BQY-Power-11_1V-2200mAh-Lipo-Battery-For-RC-Transmitter-C305-p-65643.html
Na racunu moras imati najmanje 20E vise od onog iznosa koji ces da platis. Tj, da ti nakon placanja ostane bar 20E na racunu. U suprotnom nece ti proci placanje uz "inteligentno i deskriptivno" obavestenje "placanje nije proslo, probajte ponovo".
sman:
samo za rajfajzen vazi to da imas 20 evra... ja imam i kod banke inteze, tamo to ne vazi i kartica je zarazliku od rajfajzen besplatna odnosno nema odrzavanja... :)aplauz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version