RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Modelarska sezona u Novom Sadu 2014.
batans:
Valjda je ovo pocetak modelarske sezone u Novom Sadu. 02. januar nove nam 2014-te. Dan prelep, vetra nesto malo, aerodrom samo za nas modelare, trava niska mekana, ne znam sta bi se vise moglo pozeleti. Juliju i meni je trebao samo mig i dogovor, idemo na Cenej.
raspakivanje i pripreme traju kratko...
I prvi start ove godine u Novom Sadu
ne zna se ko se koga vise boji ...
Sve je dobro prizemljeno, osmesi, puno lepih razgovora i dogovora, planova, kafica, rukovanje a onda opet Cenej ili neki od nasih modelarskih aerodroma i druzenja.
Julije Edelinski i Bata Stepanovic cestitaju novu 2014-tu svim clanovima foruma sa zeljama za dobro zdravlje, mnogo letenja, novih modela i svega sto ide uz ovaj prelepi hobi.
rajker:
:)aplauz :)aplauz :)aplauz Znaci krenula 2014 sezona !!! Bravo (thumb)
sova:
sve cestitke momcima na novom pocetku sezone!! bato jel to mini titan sto vozis??
batans:
Sova, evo odgovora, jeste mini Titan, dobijen kao poklon od Engleza, poprilicno ostecen, i on ga je dobio kao poklon, rekao mi je da mu nema pomoci. Sjajan je to model ali ja nikada necu biti RC-pilot koji ce iskoristiti sve mogucnosti tog sjajnog modela. Ipak uzivam u svakom letu i evo prilike za jos jedno HVALA Englezu.
sova:
imas li "viska" delova meni otisao rep pa mi treba klizac rotora?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version