RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Modelarska sezona u Novom Sadu 2014.
batans:
Izmedju dve kise.
Ova godina nam svakako nije naklonjena pa ono malo lepog vremena mi koji po svemu sudeci ne mozemo bez modelarstva koristimo da skoknemo do "livade".
A izgleda da jos kojesta nije naklonjeno avionima.
Furnije F-4D je napokon finalno podesen i krenuo u prva upoznavanja, mi sa njim, on sa nama, sa cenejskom travom... A lepa masina.
Kratka provera i pun gas.
Kada sam bio mali vodili su me u lov. Tada sam prvi put video lovacke kerove koje ne mozes zadrzati cim udju u prvi sumarak. Ovaj Furnije isto, kako je osetio povetarac odmah nebo. A lepota ga je leteti. Gore ga uz povetarac cevek moze skoro sasvim zaustaviti, opet u blagom poniranju, opasna brzina, kratak trup pa petlja ko od sale, nagibi zaokreti, prilaz na sletanju, ma sjajan avion.
Drugih aviona i modelara, pa Rale je bio prepodne, i tako svaki dan kada nema kise i jakog vetra. Nema nikog, nas trojica. Je li to opet neka nova kriza pred vratima a da ja to ne znam.
rajker:
:)aplauz :)aplauz :)aplauz
Ko kad ima slobodnog vremena, onda leti!Tesko je uskladiti da svi budu slobodni u isto vreme.Vazno je da u vazduhu i na nebu uvek ima po koji avion :big smile
Rale:
Bio sam juce oko podne, a i danas u isto vreme.
Sem dva orla i desetine kumulusa, nigde nikoga.
Pozdrav, Rale
Gabor:
http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-novi-sad/eta2/11/1932552/0/meteogram
Prognoza idealna, eto me sutra popodne... Nadam se da dolazi neko iz NS (<--) Treba da iskoristimo lepo vreme
--- Quote from: Gabor on September 27, 2014, 10:09:41 AM ---http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-novi-sad/eta2/11/1932552/0/meteogram
Prognoza idealna, eto me sutra popodne... Nadam se da dolazi neko iz NS (<--) Treba da iskoristimo lepo vreme
--- End quote ---
Međunarodna izložba pasa svih rasa održava se u nedelju 28. septembra na sportskom aerodromu ČenejIzložba se otvara u 10 sat, a proglašenje pobednika predviđeno je za 14.30h.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version