RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Modelarska sezona 2014 na "on the road"

<< < (2/3) > >>

ivanmagd:
Ovo mesto je fenomenalno i samo da potraje jer se radi o lokalnom putu izmedju dva mesta koje jos nije zavrseno t.j. fali jos oko 5 km puta da bi se spojila naselja, dok to ne bude ovim putem prodje po jedan auto na svakih dva sata, sto nama modelarima odgovara.
Sto se danasnjeg dana tice stvari stoje ovako: ko danas nije bio na livadi sa modelom totalno se zaj.bo!
Bez daska vetra, asfalt nov nema ni 15 dana...... jedini problem predstavlja kanal pored puta pa sletanja moraju biti precizna ali po meni to je car ovog mesta.
Ekipa mala ali odabrana...
Evo par slika....

pnedic:
Kako dolazite do ovog mesta: da li autoputem BG-ZG pa skrenete ka NS ili od aerodroma 13.Maj ili idete do Dobanovaca pa onda zemljanim putem ?
Ja sam letos isao tamo nekim putem iz Dobanovaca koji je zemljani i bio dosta dobar (izlazi direktno na "pistu"). Neznam kako je sada, ima li blatista.

ivanmagd:
Ja sam danas isao preko 13.Maja i bas je truckavo citavih 3-4 km, stari propali asfalt i zemlja. Kada sam se vracao isao sam na dobanovce i to je mnogo laksa varijanta, najverovatnije da je to taj zemljani put kojim si ti isao samo je sada uradjen asfalt, na onom delu odn. pisti o kojoj je pisano upocetku sada ima mnogo blata od traktora i kamiona najverovatnije pa nije moguce poletati i sletati odatle ovo je jos oko kilometar napred na sred puta. Sa auto puta BG-ZG se kod Dobanovaca iskljucis i krenes u pravcu Ugrinovaca i  kad se prodje Kuehne Nagel sa leve strane jos jedno kilometar i uradjeno je skretanje desno na novi put koji vodi u pravcu 13.maja a mesto za letenje je od skretanja na taj put udaljeno mozda oko 2 km ili manje.
Pozz

pnedic:

--- Quote from: ivanmagd on January 11, 2014, 08:30:43 PM ---Ja sam danas isao preko 13.Maja i bas je truckavo citavih 3-4 km, stari propali asfalt i zemlja. Kada sam se vracao isao sam na dobanovce i to je mnogo laksa varijanta, najverovatnije da je to taj zemljani put kojim si ti isao samo je sada uradjen asfalt, na onom delu odn. pisti o kojoj je pisano upocetku sada ima mnogo blata od traktora i kamiona najverovatnije pa nije moguce poletati i sletati odatle ovo je jos oko kilometar napred na sred puta. Sa auto puta BG-ZG se kod Dobanovaca iskljucis i krenes u pravcu Ugrinovaca i  kad se prodje Kuehne Nagel sa leve strane jos jedno kilometar i uradjeno je skretanje desno na novi put koji vodi u pravcu 13.maja a mesto za letenje je od skretanja na taj put udaljeno mozda oko 2 km ili manje.
Pozz

--- End quote ---

OK, hvala !

drjack:

Juce sam oko pola 3 prolazio blizu lokacije, pa rekoh ajde da probam malo pistu.
Mesto sam lako pronasao jer ga je Nikola vidno obelezio...
Nije bilo ni vetra ni previse automobila iako je bio radni dan.

Pista je odlicna  i sve je proslo OK.

Evo i kratkog HD videa.  Snimano je   novom  Hero 3+  montiranom  na glavu.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version