RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
izbor baterija
vpilic:
--- Quote from: Vaci on January 27, 2014, 09:48:17 AM ---Ionako se ne vozi na max gasu, ili bar ne dugo, pa ja ne bih pravio mnogo pitanje oko izbora broja celija baterije, vec vise oko kombinacije motor-propeler. Nije samo KV ono sto odredjuje propeler (ignorisem bateriju sada), vec i snaga motora. Tako da bih ja sada prema snazi uvek birao manji KV i veci precnik propelera (ne korak) da postignem vecu efikasnost, i mirniji i duzi let. Quad koji sam imao sa 1100KV i 4S je bio jednostavno previse "zivahan" i za obicno letenje a kamo li za neko snimanje... To je neko moje malo iskustvo.
--- End quote ---
Vaci gresis i nemoj da mesamo babe i zabe. Ova tema je za DJI motore i ram F550. KK APM za stabilizaciju i drugi motori su nesto sasvim drugo.
Staviti motore sa manjim KV i vecim elisama na DJI f550 nije izvodljivo-nema mesta :)
- Naza ili WKM iz assitant-a ima regulisano 50% gasa kao neutralu za hover u slucaju da je verticalac na +- 100%
- broj celija ? Pa bas iz tog razloga predlazem 4S zbog vise snage i zbog manjeg opterecenja za ESC
- KV motora je usko vezan sa kvalitetom motora i baterijom koju koristi. Deklarisu jedno ali realne mogucnosti su nesto sasvim drugo.
- mirniji let zavisi od vise faktora koje elise motori itd itd itd.. To je nova tema. Mirniji let se postize sa manjim elisama
Slazem se sa tobom da sa manjim KV i vecim elisama dobijas duzi let ali krava od 3+kg trazi mnogo vise od obicnog hovera..
Trazi da kad joj kazes da ide napred ona ide napred a ne da stane razmisili pa krene...
Motori koje si ti imao 1+kv bilo na 3 ili 4s ( sa kojim god elisama) jednostavno nisu namenjeni za multikopter pricu.
Ja pravim jedan test quad sa elisama 15 ali uzmimam u obzir da tezina nece preci 1.5kg kako bih dobio miran i dug let ali sve je to nova tema.
I jos jednom predlog svima koji tek ulaze u multikopter pricu planirajte 4S baterije :)
Vaci:
Vlado, deki-ns je u prvom postu rekao heksa, 30A i 980Kv. Nije spomenuo ni DJi ni F550, ako ti znas da je to u pitanju to je vec druga stvar. Moj quad je bio tezak oko 1,2kg i imao max potisak preko 4kg, tako da nisam imao problema sa tromoscu i manjkom snage. Ali nije ni bitno, u pravu si da je tema kompleksna... Moje iskustvo je malo, ali sam ga ipak podelio, dalje preuzmite vi sa vise iskustva. ;)
tibeteagle:
Veličina napona i kapaciteta LiPo baterije kod multikoptera zavisi od mnogo više parametara nego kod aviona. Da ne bude previše teške teorije, evo prikaza jednog jednostavnog onlajn kalkulatora, koji želi da na jednostavan način pomogne u izboru veličine.
http://multicopter.forestblue.nl/lipo_need_calculator.html
Odlično se može poigravati sa njime, da se vidi šta se sve menja sa promenom jednog parametra, ali je praktično iskustvo takođe dobro. Na žalost, težina letelice je izostavljena, kao važan parametar. :( To je svedeno zajedno sa načinom letenja (vertikalni klizač) bez ikakve jedinice.
Za bolje razumevanje teme, nije na odmet posedovati temeljnije znanje vezano za teorije oko struje i BL pogona. Jednomotorni kalkulatori se isto mogu upotrebiti za multimotorne letelice i samo treba da se potrošnja pomnoži sa brojem motora.
http://www.ecalc.ch/
;namig
tibeteagle:
Evo još jedne pomoći za izbor veličine LiPo u vidu analize letnog vremena u funkciji vučne sile (što je povezano sa težinom letelice) i energetskog kapaciteta LiPo akumulatora. Sve je lepo objašnjeno na topiku foruma iz komšiluka preko bare, a autor je iz mnogo bližeg komšiluka. Mali je ovaj svet. mmmm
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1312463
;namig
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version