RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Pozz.. :D

<< < (3/11) > >>

LazarStan:
Veoma lepo,vidim sprema se MIG  :)aplauz

Daky:
Jesje, spremali su se dva komada, ali su prvi let zavrsili u kotao za parno grejanje.. :D  :sljus

Daky:
Uskoro jos dve ptice kod mene u hangar! :D

Daky:
Paaa.. Stigla je ptica.. ;-) Inace, ovaj Mustang P-51, ima nov ganc ASP motor od 10cm3, koji je upaljen samo 2 puta da se razradi, raspon krila je 1500mm, radjen je ponovo, imam par sitnica oko njega da doradim sredim i moze na livadu, vase misljenje za ovaj model, mada sam dosta cuo da je za*eban da se vozi i slicno.. ;-)

soprano:
Da li je ovo model koji je radjen po planovima ili je od neke firme ( tj.kupljen model).Primetio sam da nema flapsove sto ce malo da ti oteza sletanje,a sa druge strane motor od 10  kubika je mozda malo jak za taj tip modela,jedino ako nije otezan pa je zato stavljen jaci model.Inace H9 model P51 nosi 6,5 kubika glow i sa njim leti fantasticno.Ako nemas iskustva sa letenjem nemoj odmah pokusavati,vidim da imas dosta trener modela i leti malo sa njima pa onda predji na Mustanga ali u pratnji nekog iskusnog pilota Rc modelima.
Zelim ti puno lepih trenutaka u letenju jer model pre svega lepo leti,bar iz mog licnog iskustva.A da je malo zahtevan to jeste,ali da je zaj*an,nije istina.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version