RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Pozz.. :D
Daky:
#Fantom, nisam ti to ni rekao, vec sam rekao kako da prepoznam da li je Hangar 9 ili ne, a ne samo da napises da bude napisano...
zajko:
--- Quote from: Smeker on November 28, 2014, 11:06:39 PM ---#Fantom, nisam ti to ni rekao, vec sam rekao kako da prepoznam da li je Hangar 9 ili ne, a ne samo da napises da bude napisano...
--- End quote ---
Prepoznas po detaljima izrade, na primer, evo nekih aviona Mustang P-51D iz porodice HorizonHobby (hanfar9, E-FLite, ParkZone it'd… ) ali ako je tebi dobar i lepo te slusa nije bitno koja je proizcodnja, sve jedno si ga kupio takvog kakv jeste
Ovaj poslednji se tu muva po podavalskim selima, ali nije poleteo ;namig :)aplauz
Daky:
Hahah, hvala Zajko, video sam sad sta i kako, nisam ga jos poleteo, a mislim da ni necu jer imam strah a nemam ni koga da pozovem od iskusnih da stoji pored mene.. :(
LazarStan:
Lepo odes negde gde nema publike,da ne povredis nekoga,ispricas molitvu i prekrstis se,koncentracija i to je to,sve je u mozgu,ja sam poleteo kad sam otisao sam lakse mi je nekako... (pijemo)
Daky:
Ma kad drzim model od 50 evra meni je lako, tj. opet nije lako ali je velika razlika izmedju 50 i 200 evra.. :D Al uzecu nesto manje i idemo.. Samo trenutrno radim i radim da zaradim pa da kupim.. :D xD (<--) (<--) ()-() ()-()
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version