RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Pozz.. :D

<< < (8/11) > >>

Daky:
Za ovu 2015. godinu kod mene je sezona letenja, sezona modelarstva zavrsena.. :) Pocinje skola, iz sela idem u grad zbog skole, skola, ucenje, obaveze i eto modeli sastrane.. Naravno da se ne zaborave, ali nema letenja sve dok ne pocinje zimski raspust, takodje i neka obrada, neko cackanje modela i slicno.. Situacija je sledeca kao na slici, samo sto tu fali Baggy Kyosho i to je to.. :)  (<--) ()-() ()-()

rajker:
Samo ti uci ,posle zaposlis se ,zaradis puno para,,,i ima da uzmes i da pravis najbolje modele  ;namig

LazarStan:
Ne zaboravi vikend  (pijemo) fini modeli  :)aplauz

Daky:
#Rajker, jeste tako brate, ma skola i zdravlje na prvom mestu za sada, neka sam ja ziv i zdrav, lagano da ucim da naucim, sutra da se zaposlim, zaradim i ono sto ostane ide za avione, inace hvala za divan komentar...  ()-() ()-()

#Lazar, ma ne zaboravljam week, ali opet taj week je samo 2 dana, a imam svirke neke pa cak i ucenje za week i kad se nadoveze eto problem za modele, ovako se ne diraju dok ne pocne raspust pa sve lagano i sve kako treba redom... Inace hvala! :)  (<--) ()-() (:beer:)

Daky:
Moram se pohvaliti.. :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version