RC MULTIKOPTERI > PITANJA POČETNIKA O MULTIKOPTERIMA

Koji multicopter da kupim?

(1/3) > >>

Daky:
Pozdrav, posto sam pocetnik ne znam sta tacno da kupim kao pocetnik, hteo bih neki quad a kasnije hexa ali posto je kriza velika ne bih mogao da odvojim ko zna koliko para, zato pitam Vas da me savetujete cime da pocnem? Hvala

gizmo:
Tesko da ces dobiti neki smislen odgovor na tako postavljeno pitanje. Koliko si max spreman da izdvojis?

tibeteagle:
Ima sada već puno u ponudi gotovih i sastavljenih sa RC predajnikom i svime. Ne vredi se bakćiti ako želiš samo da letiš, a manje je važno da si sam sastavio. Izađe ti isko.  Pogledaj ovo:
http://www.rcsrbija.rs/multirotors-parts/multicopter-djiinovations-and-stabilisations-modules/quatrocopter-phantom-fc40-with-rc
Ako ti poraste apetit, kasnije možeš da kupiš ozbiljniji.
 ;namig

Daky:
Uh, gledao sam ovaj fantom, ovaj e sad mnogi pricaju kao verzija 1 jer druga nesto ne valja msm zbog baterije valjda... Ali ja tezim ka onim copterima sto su otvoreni... A sto se tice love to nzm koliko bih mogao... Posto planiram do leta opet se ne zna koliko cu sakupiti.. :)

danko:
Najbolje ti je da uzmeš fantoma. Ako sam praviš, nećeš mnogo jeftinije proći, a dobićeš smeće u odnosu na to što dobijaš sa fantomom...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version