RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
FBOSD nastelovan i radi
ak:
Na granici opticke vidljivosti pocinju smetnje? Ne zvuci bas daleko.
A je l' ima airspeed parametar prikazan na OSD?
r-xx:
Nooo, daleko iza granice opticke vidljivosti, pochinju prvo blage smetnje tako da ima dosta fore do jachih smetnji, a tu se polako i okrenem... Vlada je testirao ovaj sistem na 3 km i pustio klip, tako da sam to preko njega naruchio isto, chak sam uzeo dva predajnika...
Izuzetno sam zadovoljan, pogotovo kad vidim sisteme na 5.8 sa gomilom nekih linija i refleksija, tek onda pochnem da skakucem od sretje.. :jaki:
r-xx:
Danas je pao ozbiljan test u Maloj Zajkovachi, i stvarno je luda sprava, gomiletina parametara, udaljenost od mene i visina u metrima, orjentaciona strelica, kompas, broj satelita, mod, tachna gps pozicija, stanje baterije V i A, i josh shtoshta shto nisam povatao jer me fascinirala metarska preciznost, dizanje i poniranje, ishao sam 600 m u visinu i 700 m od mene, bla bla bla....
fasciniran sam i necu prodajem, imate u RC Srbiji josh jednu plocicu.... (pijemo)
banbo:
Ja imam sparenu DJI opremu i njihov iOSD mini, ma korisna spravica skroz, jedino nemam merenje koliko motori vuku ampera :(
pedjartv:
ja se vec po standardu patim sa svim i svacim.ali jedino se tako moye nauciti :D kod mene osd brlja i brlja
lepo to kod tebe izgleda.a i navikli smo vec da si picajzla (work)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version