ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI
Nadimanje LiPo baterija
Birdum_Bardum:
--- Quote from: dusan.milenkovic on April 07, 2014, 06:21:57 PM ---Zanima me kako se vozi auto na vreme, osim ako vozis samo pravo sve vreme pod konstantnim gasom..... Kocenje menja potrosnju, naglo ubrzanje menja potrosnju, uzbrdice i tezi teren.... Cak i da svaki put vozis identicnu stazu nema sanse da svaki krug odvozas identicno, cak ni ako se vozi ko na pijacu....
--- End quote ---
:mhm
Po meni najbolje resenje je lipo-buzzer(alarm)!
dusan.milenkovic:
(:good) (:good) (:good)
NikolaSM:
--- Quote from: miša2002 on April 07, 2014, 05:43:45 PM ---Za vožnju na vreme ti treba "osećaj" ili ti, podosta iskustva.
Ako hoćeš da voziš na taj način, tj na vreme, najjednostavnije ti je da itmeriš vreme do isključenja ESC-a, bar jedno pet vožnji u režimu koji inače voziš. Najmanje tj najkraće izmereno vreme skrati za, recimo, jedan minut i to ti je to!
--- End quote ---
Pretpostavio sam da je tako nesto u pitanju, ali posto nemam bas puno iskustva sa lipo baterijama bolje da pitam. Hvala u svakom slucaju.
zajko:
--- Quote from: Birdum_Bardum on April 07, 2014, 07:05:28 PM ---
--- Quote from: dusan.milenkovic on April 07, 2014, 06:21:57 PM ---Zanima me kako se vozi auto na vreme, osim ako vozis samo pravo sve vreme pod konstantnim gasom..... Kocenje menja potrosnju, naglo ubrzanje menja potrosnju, uzbrdice i tezi teren.... Cak i da svaki put vozis identicnu stazu nema sanse da svaki krug odvozas identicno, cak ni ako se vozi ko na pijacu....
--- End quote ---
--- End quote ---
:)aplauz :)aplauz Najeftinije, najpouzdanije resenje cim pocne da se dere (:sok:) Vadi ga !!!
banbo:
--- Quote from: Birdum_Bardum on April 07, 2014, 07:05:28 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
(:good) (:good) (:good)
Batali osecaj i tajming, opusti se i vozi a lipo alarm nek misli o tome ;namig
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version