RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
miodrag Sehovic - Beograd
saxpg:
Sto se simulacije tice u pravu si.
Naravno uvjek je osjecaj sa pravim modelom drugaciji, ali simulator definitivno
razvija neke reflekse do kojih se moze doci samo praksom. Pa bolje u tom slucaju
polomiti virtuelni model zar ne...
Za vjezbanje ti tastatura , joystick ili nesto slicno apsolutno nista ne znaci.
Kada uzmes stanicu u ruke to je potpuno druga prica. Uzmi za primjer to da
stanice imaju mode 1 (palica gasa na desnoj strani) i mode 2 (palica gasa
na levoj strani). Ovdje kod nas 99% se koristi mode 2, i velika vecina nas
koja tako leti, kada bi uzela da leti stanicom mode 1 slomila bi odmah model.
Zato sve mora biti kao na pravom modelu.
I jos jednom... kad budes kupovao stanicu ne zali pare!
n3mke:
Najvaznije je prvo dosta vezbati u simulatoru. Nikako ne poleci sam bez vezbe u simulatoru, jer nema sanse da nesto uradish :)
Dobra stanica je isto vazna, i najbolje je odma izdvojiti malo vise nego posle menjati. Imas i besplatne simulatore a i oni bolji su crackovani.. koliko mi je poznato samo phoenix rc nije.
U pravu ste za ove 3d modele, ali na njima se ne moze vezbati osnovno, jer nisu za to napravljeni.. Ne postoje dzabe onoliki traineri, pa svi bi leteli 3d :) Pogledajte snimke tih nesalomivih 3d avioncica, imate linkove u komentarima na hc, bice vam jasno :big smile
shelle:
Ludi UBEDISTE ME !!!!!!
Jel ima neka dobar stanica na prodaju??? ;namig
Salu na stranu, dajte neki savet za marku i neke okvirne cene. Spreman sam da uzmem nesto sto cu godinama koristiti.
P.S. izvinjavam se za gomilu progutanih slova u prethodnim postovima :sljus
n3mke:
Ako ti treba nesto pouzdano sto ces dugo koristiti treba izdvojiti oko 250-350 eura. Na 2.4g to su Spektrum dx7, futaba c7, futaba 6ex. Na nizim frekvencijama: JR xp7202, JR xp6102, graupner mx16, mx12...
Eto par dobrih..
shelle:
ODLICNO! Evo vec sam zapisao sa strane sve sto si naveo n3mke , taman kad se vratim sa odmora da se bacim u potraznju i da se valjano naoruzam "van sezone". Eh sad...ako nije previse, kome bi trebao da se obratim za nabavljanje istih, odnosno, da li je najbolje dati oglas na ovom forumu pa da se ceka..
Pozzz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version