RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Trstenik 2014

<< < (12/21) > >>

dejan_ts:
dalje

dejan_ts:
i

dejan_ts:
e sad

milomirts:
pazite na tu kiselu,moze da bude mnogo jaka.a taj sto mi ukrao gamu odmah da je vrati na svoje mesto(ha,ha)

sasa:

--- Quote from: dejan_ts on July 28, 2014, 11:17:51 PM ---na aerodromu Trstenik 3.08.2014 bice skup modelara , otvoreno letenje bez obaveze letenja cisto radi druzenja i da se popricaju neke teme vezane za modekarstvo,malo edukovanja iz teorije

--- End quote ---

Steta je sto se danas niste odazvali ovom pozivu.Kao da vam je ovo leto bilo sve vreme suncano ,pa niste ni imali potrebu da iskoristite bas i ovaj dan.
No... meni je bilo lepo i bez vas.  (yay) Nadam se da necete doci i sledeci put kad covek lepo pozove,jer ja i nevolim bas veliku guzvu .  :hehe
Prelep dan,prelepo letenje i uzivanje ispod ovog drveta...jedva cekam sledece okupljanje  ;namig

--- Quote from: milomirts on August 03, 2014, 09:45:41 PM ---pazite na tu kiselu,moze da bude mnogo jaka.

--- End quote ---

Pa kao sto vidis nekog je i ta voda uspavala  :_D :hehe

--- Quote from: dejan_ts on August 03, 2014, 09:10:23 PM ---da se prvo zahvalim svim gostima koji su dosli i leteli i usput nesto novo saznali ,eto ni ja nesto nisam znao pa sam naucio od saleta i bilo mi je zadovoljstvo 

--- End quote ---

Nema na cemu...docice mo kad nas god pozoves,samo ne znam sta si to danas mogao od mene da naucis,osim da pod.ebavas narod.  :_D :hehe

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version