RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Trstenik 2014

<< < (20/21) > >>

dex:
Svaka čast momci baš lepo druženje ! :)aplauz
Dex

dejan_ts:
malo kasnim ali evo stigoh da se javim ,   hvala milose za fotke lepo su slikane

hvala svima koji ste bili ,bilo je lepo druzenje

sto se tice zloce on je svoje hteo da minira ali mu se nije dalo  (:sok:) ,pokusavao je sve i svasta ali na kraju sve se na njemu slomilo  :)aplauz ,bilo sta je bilo proslo je kako treba  (res), prsti sluze da se seckaju  :sljus :sljus :sljus

miso sto se tice video zapisa bice okaceno samo da se onaj kamerman vrati iz rusije, nadam se da su zapisi lepo ispali

sta da kazem osim do gledanja u skorije vreme i svima zelim VEDRO

P.S. mislim da bi red bio da sad malo krusevljani nesto organizuju  (:sok:)
P.S. ako nemate gde mozete kod mene  :)aplauz :)aplauz :)aplauz ()-() ()-() ()-() (<--) (<--) (<--)

Sava:
 :)aplauz , Čačak, Kraljevo, Kruševac,Trstenik, Valjevo,kapa dole, po nama gore severnije, modelarstvo  :pop: I pored ove krize nađete načina da se lepo družite. Uživao sam gledajući slike, kako li je bilo prijatno biti prisutan. Da nebih bilo koji grad favorizovao, postavio sam ih po abecednom redu, a svi su prvi.  (res)

firebird:
E svaka čast momci... (res)

Miloše jesi li ti više slikao nego što si leteo, aaa....

jbg, vidi se ko su mačo tipovi, ja papučar mora da sedim kuci i zabavljam klice...  :sljus.... ( i ženu).....  :sljus :sljus

misha:
Taman smo oterali nekog lika sto je nosio sesir i davio narod, kad se sad pojavi neki lik sa kacketom!!????

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version