RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Talon hexacopter
Romeo:
Slazem se, ima dosta resenja tu, a posto ja nemam ove rezervne nosace pogledacu i neku varijantu kao sto je banbo okacio.
S obzirom da imam noge ispod rama nece mi cak ni trebati ove na nosacu motora tako da ce biti jos jednostavnije.
Romeo:
Danas mi je stigla naza od Velje i naravno sve sam odmah sastavio ne bih li sto pre probao leteti.
Gainove nisam cackao, odradio kalibraciju, osnovna podesavanja i probao u dvoristu.
Poletela, ne mrdi nigde iako nema gps, extra stabilna.
Nakon toga otisli malo na fudbalski teren malo da vidim kako je leteti...
Napravio malu greskicu pri sletanju imao je brzinu vecu nego sto je trebalo pa sam polomio noge sto sam pravio, bile su premekane. Moracu aluminijumske da napravim.
I tako ispraznio tri baterije, sve bilo ok upoznao se dobro sa letelicom, napunio opet baterije i namontirao gopro, bez nogu pa je drugar morao da ga drzi u rukama :big smile
Evo jedna fotka iz snimka
Nemam jos gimbal, a i ne treba mi, sad jos da se trenira a gopro cu drzati ovako cisto malo neka snima.
Inace nema ni malo vibracija na snimku bez ikakve stabilizacije sto mi je bas drago
(<--)
Romeo:
Evo jos jedna fotka iz snimka
I posto jos uvek nemam mogucnost postavljanja oglasa TRAZIM:
Neke nogice za sletanje, nista preterano, jednostavne.
5.8 fpv tx/rx
Ili ako neko narucuje sa banggooda da mi se javi pa da zajedno porucimo!
(<--)
kole_niš:
Dok se ne snađeš sa nogama za copter, evo neka ideja za zanimaciju...
Romeo:
Fino to izgleda kole, odradile bi mi posao. Od kojeg materijala su te cevi, ne vidim sjajno preko telefona, i kako se tacno zove to uglasto, znam da je za vodu al' da ne ispadnem budala objasnjavajuci :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version