RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Talon hexacopter
ak:
--- Quote from: Romeo on July 04, 2014, 08:12:13 AM ---Ajd samo neko da mi potvrdi da su ti propeleri plasticni krs i da je zato pala hexa :D
Koja cena, daj na pm.
--- End quote ---
Imas i varijantu najlonskih propelera ojacanih karbonom. Savitljiviji su od karbonskih, jeftiniji ali solidni. Gemfan su solidni za te pare.
Romeo:
Znaci svakako da su ovi plasticni nesigurni i lako puknu u letu?
deki-ns:
Ja sam skoro stavio ove propelere http://www.rcsrbija.rs/graupner-eprop-10x5-pair?keyword=graupner%20e
i prezadovoljan sam.U startu su bili skoro savršeno izbalanssirani.
Romeo:
Nije meni problem naruciti nove, carbon ili bilo koje, hvala vam na pomoci i deljenju iskustva. Mene samo zanima da li su ovi plasticni losi i da li bih trebao uzeti bolje (npr carbon) i tako smanjio sanse pada hexe? :D
kole_niš:
Da mogu da puknu u letu, svakako, a to neminovno vodi do problema i težeg sletanja, pogotovo ti plastikaneri sa HK i slilčnih sajtova. Ja sam ih intenzivno leteo ranije, al kad je otežala letelica zbog opreme, počela su da se dešavaju s... sa pucanjem i padovima, čak imam par snimaka gde se vidi kako otpada polovina plastičnog propa, sa prinudnim sletanjem, bez štete... al daleko bilo, što kažu. Negde na 5:50 je
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version