RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Talon hexacopter

<< < (10/12) > >>

Romeo:

Hexa spremna za snimanje, sve sam ukrojio lepo, prilikom bilo kakvog leta, vetra, naglih promena pravca ni pod kojim uglom u kadru gopro-a nece nista zasmetati, sa ovim baterijama leti 8-10 minuta, po meni dovoljno, moze da se nakaci i neka druga kamera na njega, ima jos snage, prilicno, moguce i staviti 11" prolepere sto sam imao u planu, dobilo bi se jos malo na vremenu.

Romeo:
Da li ima još neko sa 3+ black?
Kazu da je najosetljivija u 2.7k sa 30fps koliki joj je maksimum, a on bi mi najvise koristio jer pri stabilizaciji u kropovanju na full hd dobijem najbolji rezultat. Ali baš zbog te osetljivosti dobijam male vibracije. Primer je ovaj snimak: (nisam radio korekciju boja, snimak nije nesto ali vidi se o cemu pricam)
Malo sam stabilizovao u vegasu, ali inace premiere mi je bolji. Koristio sam i nd filter, ali koje bi bilo najbolje resenje za ove vibracije? Bas sam lepo napakovao gimbal i nema jello efekta, interesantno da i sa i bez nd filtera dobijam skoro iste rezultate. tako da jos bolje bi bilo da ne moram njega da koristim zbog zamagljivanja itd. Tacnije pitanje mi je da li u nekom od softwera mogu da se isprave ove sitne vibracije, u vegasu sam probavao onu built-in stabilizaciju na skoro svim mogucim kombinacijama (handheld, normal, shaky...) i svi daju isti rezultat, sitne vibracije ostaju?

Dulence:
Lepo, lepo  :)aplauz

Romeo:
Neko vreme sam razmisljao, kako da unapredim hexu, povecam duzinu leta itd. znao sam da moram sve olaksati i uzeti vece propelere, verovatno i druge motore. To je sada u planu, a do sada sam hexu pretovrio u quad. Skinuo 600 grama, sad cu i jos malo. Juce prvi put leteo, zadovoljan, leti duze za minut ipo, ali mnogo mi se lepse ponasa, sa istim gainovima koji su i bili.

Evo par slika:

gopro wifi:

I sa prvog leta snimak kad sam ubacio flasu radnicima dok mi kopaju cupriju  :big smile

Romeo:
Napravio sam problemcic pa mi treba pomoc.

Radio sam neka podesavanja na 9xr stanici i rebindovao sam djt sa v8 ft II.
Takodje sam odradio i fail safe koji verujem da je zeznuo celu stvar!!
Problem je taj da naza dobija signal da kada je gas na stanici na 0, u nazi je 50%. 50% na stanici u nazi 100% i sve preko ostaje na 100%. stanica lepo prikazuje da throttle ima pun hod, rekalibracija svega sto puta nije pomogla. Da li se ovo nekome desavalo??  :sljus

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version