RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Talon hexacopter

<< < (2/12) > >>

cakra:
Resenje za te carbonske ramove sa 16mm cevima su afro slim esc-ovi

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__42551__Afro_Slim_20Amp_Multi_rotor_Motor_Speed_Controller_SimonK_Firmware_.html

kako su se samo setili  (res)...
Moram poruciti par komada i probati  ih...mnogi se zale da ne rade lepo sa pljosnatim  motorima- pancake motor...mada je SimonK navodno resio taj out of sync na tim motorima...
Nemam takve motore-pa mi i nije nesto bitno.

Ono postavljanje esc-ova onako na krakove mi je nekako  bljak varijanta...sve deluje neuredno i bezveze-narocito kad se vide zice, ali sta je tu je.

Obavezno se javi posle test leta...utisci itd.
pozz
 (<--)

Romeo:
Evo javljam se danas je dobar dan :D
Dosao sa treninga i stigao paket iz RcSrbija sa konektorima, dva adaptera za montazu propelera i jos par stvari.
Poceo sam da lemim esc-ove i to bih trebao veceras zavrsiti kada se vratim iz skole - poslednji dan  (yay)
Samo ima mali problem a to je da mi je stigao samo jedan servo konektor jer nisu imali vise tako da ne mogu da povezem kompletno resiver sa kontrolerom  :-\
Stvarno glupo da zbog te sitnice ne probam poleteti ali nemam nista od cega bih mogao napraviti jedan.
U nedelju sam u Novom Sadu na trci pa ako ima neko od kolega koji viska stvarno bi mi znacilo  :)
Kacim fotografije kad dodjem iz skole!

Romeo:
Situacija je sledeca :D

Napravio sam jedan kablic i povezao sve kanale resivera i kontrolera. Problem je sto kako god da spojin kanale gas je na desnom horizontalnom sticku. Menjao sam u podesavanjima 9xr-a izmedju modova 1-4 throttle levi, desni nista se ne menja! Takodje i raspored izlaza aetr mi je na kontroli tako sam prvo postavio, ali i u svakom drugom se nista ne menja. Kako ovo da resim?

Romeo:
Uspeo sam povezati sve kako treba, to jest komande rade kako treba a povezano je vrlo cudno ali radi :D
Ipak cu sacekati nazu koji jos uvek nisam kupio ali trazim i onda poletanje  :big smile

r-xx:

Sa nazom ako nije light, imaces preveliku snagu u stabilisanom modu, odletece ti cela sprava, otezhaj malo celu masinu sa baterijama, i taj talon ima jednu manu, pucaju mu nosachi motora kao keks, chak se i ne'krive, samo puknu, ako ne'verujesh ubacitju slike puknutih, ova moja zadnja sprava je isto talon samo sam stavio centralni deo od okto talona, i onda ima mesta da u prizemlju sprave stane sve. To se naruchi posebno jer mislim da okto talon nije bio josh u prodaji, a nosace motora sam mu duplirao i sad sam mirniji. Ja imam pet talona, znam im mane i vrline, dobri su zbog univerzalnosti delova i sve je iskoristivo za svashta a koshta sitno, puno karbona.. Pogledaj slike od mog trkachkog talona, vide se fore..

ae sa strecom talon braderu     (pijemo)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version