RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Talon hexacopter
deki-ns:
A da li si proba da kalibrišeš stanicu u nazinom Assistant softweru?
Romeo:
Jesam, i opet, detektuje samo taj hod 50-100%
Romeo:
uspeo sam, mixer kanala je bio pogresnog rasporeda pa je mesao dva kanala i sabirao ih, nije ni bitno samo da radi sad (:sok:) (yay)
Romeo:
Inače odmah sam otišao i da probam sve, vetar duva prilicno, pre nisam ni hexu hteo da letim po ovom vetru.. odradio cetiri snimka, 2.7k i full HD sa belim gumicama i prvi put stavio crne da vidim sta ce se desiti sa jello efektom (sve bez nd filtera). Pogledam sa belim gumicama, ima jello, to znam i od pre, i reku ajd da vidim sa crnim, koje su inace tvrdje, i sve ne verujem. Kad sam otvorio snimak a ono (:sok:) Ni malo jello, vibracija, nista, jeste da mi fali treca osa ali (yay). Postavicu i snimak za uporediti. Ne verujem, cak pri 2.7k koji je najosetljivji sve savrseno :big smile
Romeo:
Danas je stigao jedan "poklon" od Bokija oo))
Odmah namontirano da se proba i podese gainovi, opste je poznato da su xoar drveni prop. dosta kruci i da pri istim gainovima kao sa carboncima prave oscilacije, nasao sam isto ponasanje negde na 20% nizim gainovima od proslih. konkretno 105 105 115 115.
I video link je tu, samo čekam CP antenice jer su ove default krš :big smile
Inače rezultat je 2 minuta duži let na prvoj bateriji po blagom vetru, videću kasnije proseke neke ali zadovoljan sam. I najvažnije ništa se ne greje.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version