AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI

Maldivi - Kihavah

<< < (2/3) > >>

gizmo:
A kao nema svaki dan bar 5 ljudi koji se bacaju u aerial video businesss (___) :sljus

miša2002:
 :big smile  FAST FOOOOOD, FAST FOOOOOD, FAST FOOOOOD, FAST FOOOOOD... :)aplauz

mmmm Nego, šta bi s licencom?

gizmo:

--- Quote from: jojkic on July 07, 2014, 11:31:16 PM ---Ispade ko da ti je palo sa neba, a ne da si to postigao debelim radom iza sebe, ulaganjem u opremu , i pre svega pionirskim entuzijazmom u ranim vremenima kada su te ljudi gledali ko ludaka, dok si nosio svoju letilicu i snimao  (yay)
Naravno, svaka čast, i treba ! Lepo je uvek, videti da neko svojim trudom i idejama i uspe nešto. Na žalost u našoj zemlji teže ali ...
eto, ima još svetlih primera, da se može    :)aplauz

--- End quote ---
Hvala  ()-()

jojkic:

--- Quote ---Hvala  ()-()
--- End quote ---

Nema na čemu, u ostalom i ja kad porastem, biću Čika Dragan Trifunović  (res)

Šalim se ali samo malo, da ne ispadne sad da se čepim :) , ali kada sam video tvoj  snimak Beograda na TV-u još pre par godina, i samu letilicu nešto mi je kvrcnulo u glavi, da je to, to  što me zanima.
Naravno u Srbiji, posla za snimanje iz vazduha, možda ima za par ljudi tj. timova ljudi.
Dok će ostali verovatno koristiti snimanje iz vazduha, kao dodatak svojim klasičnim uslugama snimanja.
Zato nisam uložio u skupu opremu, već snimam sa igračkom za svoju dušu. E sad da li ću uspeti da snimim Beograd ili ne, ne znam. Kako sam krenuo quad da kršim, to pitanje postaje diskutabilno, a trudim se da se ne navučem na ideju o boljem quad-u :D ... Sve u svemu, koristim gužvu dok je sve prilično zakonski ne regulisano, jer pretpostavljam da će letenje i snimanje quad-ovima biti zabranjeno u urbanim područijima bez posebne dozvole. Kao recimo u Hrvatskoj, jer mi je ultimativni cilj snimci Istre (Rovinj, Pula ...) , ali na žalost ne bih rizikovao primenu zakona na meni strancu, kao dokaz da su pravna država .
Ipak ima i nekih prednosti ovde u Srbiji, što je ceo sistem na idi mi, dodji mi ... Makar za letenje rc letilicama   (pijanoo)   (<--)

gizmo:
Ni u Hrvatskoj jos uvek nije donesen zakon,  a kod nas je pocelo da se prica o tome.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version