RC MULTIKOPTERI > OPREMA ZA MULTIKOPTERE

SunnySky motori

<< < (2/3) > >>

cakra:
Bangood je jeftiniji od goodlockbuy koji opet ima mnogo veci izbor elisa.

Nemam lose iskustvo sa goodlockbuy, pate od klasicnih kineskih slabosti-lose pakovanje, mozda duza isporuka?
Xaircraft superx mi stigao za dve nedelje... smesnu carinu platio-ja zadovoljan :)
Placas preko paypal-a...pa ako ne stigne posle xx dana...trazis povracaj para...eventualno, doplatis neku sicu za tracking number-pa te lepo,
obaveste kad stigne kod nas...pa ako ne dobijes ni onda paket-barem znas gde je zapelo...nije neka uteha al'...eto ;)

(<--)

Saka:

--- Quote from: Cvrc on July 11, 2014, 02:04:45 PM ---Ja imam lose iskustvo sa banggood, nista mi zivo nije stiglo na vreme, a nesto cak i nikad nije stiglo  (___)

--- End quote ---

Ja sam imao jedan problem bas sa tim motorima jer ih nije bilo na stanju ali vratili su mi deo para kao nadoknadu sto sam cekao iako nisam trebao, znaci cekam motore i punjac za baterije ostalo uredno stiglo jos ako imaju u nekom blizem magacinu stigne mi za 10 dana sa uručenjem, poslednji od tih paketa mi stigao za 4 dana do Srbije, ali carina malo oduzila pa izaslo na 12 dana.
Generalno sa svim sajtovima imam makar jedno uzasno iskustvo :-)

Cvrc:

Saka:
Verujem ti druze, svi su oni po malo prevaranti,ja sam oko tih motora razmenio 20 mejlova  ,i naravno eventualno 2 mejla na dan, odugovlacili su namerno dok ne stigne na stanje.

zajko:
Kod nas NE mogu da se primaju uplate na račun PayPal-a,  ali PayPal može da izvrši povraćaj za neispravnu/neisporučenu porudžbinu !!!
 ;namig

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version